Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kupovala jsem kojenecká mléka paní komunikovala normálně napsala ,že balíček odešle ještě v pátek což bylo 28.4.2023 psala jsem ji ,že to chci přes zasilkovnu. Bylo pozdě večer a mě žádná zpráva o tom ,že paní poslala balík nepřišla tak jsem ji psala jestli poslala napsala ,že ji odeslala. Poté jsem ji psala ,že mi stále nic nepřišlo jestli mi může poslat o tom ,že to odeslala ...žádná odezva a dnes si mě zablokovala. Prišla jsem o 1409 Kč .
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lucie 15. 05. 2023

touto formou se snažím vás všechny varovat , na více skupinách jsem objevila inzerát ,že se ruší prodejna s UM , samozřejmě cena top , tak jsme si se sousedkou od paní objednaly mléka , chtěla platbu předem , nevím proč 6. smysl byl trochu v pozoru , tak jsem po paní chtěla fotky otevřeného balíku , vpořádku poslala , platbu jsem odeslala dala jí kontaktní údaje pro ZÁSILKOVNU,poslala ji potvrzení o zaplacení jak si přála protože zrovna údajně jeli posílat balíky tak aby nemusela koukat na bankovnictví , byly jsme domluvené že mi také pošle potvrzení ,protože občas to Zásilkovne blbne , nakonec furt nic nakonec že to poslala přes poštu na adresu Zasilkovny , naštěstí tam mám známe tak jsem je informovala že se může stát že přijde balík , aby mi zavolali a já to mohla vyzvednout ,najednou komunikace žádná a dnes dokonce zjistila že nejde ani odeslat zpráva , zavolat se samozřejmě nedá protože to bylo přes fb obchodování a 2500,- v háji a my se sousedkou čekáme na balík od 28.4. . Zkusím sílu Facebooku, jestli jste se někdo též nachytal , napište mi , mám v plánu dojít na PČR a čím víc nás bude tím pro ni horší ,už jen z principu že zrovna okrádat maminky v tak na ho. době , kdy je všechno drahý jak blázen a pořád to zdražují mi přijde dost bezcharakterní , když se co si budem snažíme co nejvíc ušetřit když je ta možnost . Děkuji

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.