Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Chtěla a zaplatila jsem paní krbovou římsu až dnes po uveřejnění jejího profilu na fb vrátila peníze. Po té se mi ozvaly další 2 lidé se stejnou zkušenosti. Paní prodává římsu dal na různých internetových bazarech
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavla Paradičová 2. 05. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Kamila Brchelová k bankovnímu účtu: 2107338342/2700


user picture
Admin 3. 05. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Kamila Koksteinová k bankovnímu účtu: 2107338342/2700


user picture
Pavel Částka 27. 07. 2023

Paní u mě bydlela v podnájmu. Nějak zapomněla oznámit, že je v insolvenci. K dnešnímu dni dluží 63015,-Kč. V podstatě nový byt vrácen v žalostném stavu. Odřené stěny, špína, polité stěny kávou atd. Na parkovišti skvrny od oleje atd..... Když jsem si byt přebíral, chtělo se mi brečet. Z bytu dokonce odvezla věci, které nebyly její. V okolí již známá firma. Umí se tvářit jako strašná chudinka, které potřebuje pomoc. Pak otočí o 180°. Sprostě nadává, vyhrožuje a slovně útočí. Pozor!!!


user picture
Miroslava Oktabcova 22. 09. 2023

Presne to same, jak pise pan Castka, pak nasledne probehlo u nas. Doslova to same, jen bych psala stejne. To cele za plne usmevave asistence RK Nydl Pribram, velky sprosty lhar a zlodej.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.