Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na Marketplace jsem kupovala tlapkovou patrolu, pan si nechal poslat penize a nic mi nedodal, i kdyz to mel uz zaplacene ode me, nabizel veci dal jako volne (overeno pres znameho). Nejdrive reagoval, sliboval, ze posle hned, dokonce i napsal, ze mu dorazily penize... pak uz se ale nedelo nic, prestal odpovidat.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Denisa 10. 05. 2023

Na marketplace jsem kupovala obleceni pro dceru. Pani Renata Zimmermanova si nechala vse zaplatit, na ucet, ktery vyse uvadi pani. Do posledni chvile komunikovala, informovala i o tom, ze platba dorazila a od te doby si smazala profil a penize jsou fuc.


user picture
Marcela Vítková 15. 05. 2023

Koupila jsem tlapkovou patrolu -2 inzeráty v hodnotě 1600 Kč plus 2x zásilkovna. Reagovala dokud jsem neuhradila. Jak potvrdila úhradu,pak už nereagovala.


user picture
Tereza Vesela 20. 05. 2023

Dobry den, Od pani jsem koupila tlapkovou patrolu centralu. Po odeslani penez prestala reagovat. Propojeno s profilem na fb Hana Nemethova. Kdyz vidim, kolika lidem uz se stalo, tak by mohlo presahnout castku na trestny cin, kdyby se podala hromadna zaloba. Prosim je mozne se spojit? Dekuii


user picture
Admin 20. 05. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Aneta Fialová k bankovnímu účtu: 2602547168/2010


user picture
Marcela Vitkova 20. 05. 2023

Dobrý večer Prosím dávejte trestní oznámení. Sama jsem ho podala. Mám tři děti,taky ne moc času. Ale musíme to že osobě vrátit. Škodí vědomě a řeší, že lidi nedávají trestní oznámení. Moc děkuji Vítková


user picture
Simona 15. 12. 2023

Dobrý den, paní podvádí dál. Za poslední týden nás je mnoho dalších podvedených. Máme vytvořenou skupinu podvedených na Messengeru, kdyby se někdo chtěl přidat, tak napište sem, abychom se mohli spojit. Už máme cca 5000,- škodu jen za tento týden. Musíme dosáhnout částky 10 tis. Děkuji Simona


user picture
Marcela 19. 12. 2023

Dobrý den Ráda se přidám do podvedenych na fb. Já trestní oznámení dávala a měla jsem škodu 2000 Kč. Už určitě musí být více jak 10 000 Kč. Divím se, že tak dlouho ji ty podvody drží a policie neřeší.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.