Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Koukam, ze uz tady byl hlasen podobny podivny mail. Prodavam kolo na cyklobazar.cz a ozval se Jan Daniš s timto: Jsem v pořádku s vaší cenou a kondicí, kvůli vypuknutí koronaviry bude pro nás snazší, takže přidám 5% paypal poplatek, dejte mi své bankovní údaje, abych mohl provést platbu z mého PayPal do vaší banky účet, abych mohl pokračovat v platbě, můj přepravní agent přijde na vyzvednutí poté, co dokončím platbu a dostanete své peníze, a já budu zodpovědný za veškeré náklady na dopravu mému bratranci ve Spojených státech, budu rád vy mi pošlete svou adresu, aby to můj přepravní agent mohl přijít na to a přijít na vyzvednutí a další potřebné věci, které za to zaplatím teď jsem vážný kupující OK, takže mohu také převést peníze z mého PAYPÁLNÍHO ÚČTU do vaší banky účet tak laskavě vraťte ke mně své bankovní údaje o platbě Jméno banky Jméno majitele účtu Číslo účtu Kód Swift Telefonní číslo WhatsApp Number ID řádku Domácí adresa pro vyzvednutí
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jiří Martan 15. 09. 2021

Dnes mi od pana Danise přišla stejná nabídka, tak vidím, že ho pošlu někam.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.