Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, viděl jsem vaši reklamu na prodejním webu. Stále v prodeji?Prosím řekni mi. Jaký je obecný stav položky? Používáte ho již delší dobu? Dobře, myslím, že jsem připraven koupit. Chtěl bych provést nákup prostřednictvím Safe Deal na Ceskaposta. Řekněte mi, jestli teď vše zařídím a zaplatím. Bude pro vás výhodné převézt zboží kurýrovi? Přijde k vám domů. Peníze obdržíte právě teď na vaši bankovní kartu. Platím přes Ceskaposta, penízedostanete na kartu. Poté vás bude kurýr kontaktovat, aby objasnil podrobnosti schůzky. Zařídil jsem a zaplatil všechno, můžete získat peníze. Čekám na vaše potvrzení. Jakmile obdržíte peníze, zavolá vám kurýr. Sledujte prosím odkaz. klikněte na získat finanční prostředky. Zadejte všechny potřebné údaje pro příjem peněz. To vše se provádí doslova 10-15 minut. Zkus to znovu. Možná chyba. Psala jsem na podporu, že to zkusím znovu. https://kv-pay.xyz/CESKAPOSTA/refund73437342
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.