Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Slečna - Sabina Tabáčková - nabízela přes Facebookovou chovatelskou skupinu klec a výběhy pro králíky.. Obdržela obnos a nic neposlala.. Hromady výmluv, slibuje, že peníze vrátí zpět a znovu přicházejí jen výmluvy. Nyní již nereaguje a neodepisuje. Podávám trestní oznámení a byla bych ráda, kdyby se přidalo co nejvíc podvedených. Ať je tento "tvor" řádně potrestán.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr Bělina 7. 10. 2023

Nevím jak to říci ale slečna měla Vážnou dopravní nehodu na kole alespoň mi to tvrdila. Prej jste všichni obdrželi co jste si objednali. Chci toho vědět víc na email [email protected]... jelikož podvodník pokud dostane peníze okamžitě zablokuje kontakt a tato slečna stále komunikuje takže buď si ráda píše nebo je pravda co píše. Nerad bych ztahoval Tresné oznámení kdyby to opravdu tak bylo. Píše že je vše vyřešené k oboustranné spokojenosti tak mi napište jak jste spokojeni. Nabízí mi vrácení peněz což u podvodníka mi přijde trochu netaktické. Díky všem pište chci detaily chci vědět víc a pak se přidám k trestnému oznámení. Pokud slečna úraz měla tak je jasné že v nemocnici pobyla dlouho bez telefonu. Ale chci si to ověřit. Díky


user picture
Olga Dvořáková 11. 10. 2023

Koukám, že má slečna nový scénář :-) V jednom máte pravdu, peníze sice vrátila, ale trvalo to asi čtyři měsíce.. V mém případě to byl vysoký účet za elektřinu a přítel, který peníze prohrál v automatech.. Další výmluva byla zkolabovaní v práci a další a další :-) Evidentně jí to hodně baví


user picture
Petr Bělina 14. 10. 2023

Vráceno


user picture
Petr Bělina 14. 10. 2023

Vráceno

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.