Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Mal som inzerát na bazoši,že kúpim kladkovú kuš. Pomerne rýchlo sa mi z uvedeného čísla ozvali na WhatsApp,že má pán na predaj. Chcel zálohu,ktorú som odoslal. A pán tvrdil, že obratom tovar odošle. A teraz je nedostupný a ani nekomunikuje. Podám trestné oznámenie. Pokiaľ je nás viac bolo by dobré sa spojiť.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Martin 1. 06. 2023

Nadaný podvodník z Bazoše. Ozve se rychle a jde hbitě po lidech co chcou něco koupit a nabízí daný (zřejmě jakýkoliv libovolný) předmět za celkem dobrou cenu, tudíž je těžké odolat. Bohužel jsem mu taky naletěl a v dobré vůli zaplatil předem. Co už :) Však ono se mu to časem vymstí.... U mě řádil pod dúmlsným pseudonymem "[email protected]"


user picture
Martin 1. 06. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Michal 1. 06. 2023

Dneska mi tenhle zmrdeček zkoušel prodat výčepní kohouty za 3t., díky tomuto webu jsem nenaletěl. Místo peněz jsem mu na email [email protected] poslal odkaz na tuto diskuzi a najednou umlkl.


user picture
Dušan Kohel 12. 06. 2023

Sháněl jsem hru SiN, tenhle člověk se mi ozval, poslal jsem mu 500,- a odmlčel se.


user picture
Dušan Kohel 12. 06. 2023

přidal/a číslo účtu: 5072299083/0800, email: [email protected]


user picture
Ivan 12. 06. 2023

Na dotyčného zmetka už bolo podané trestné oznámenie.Dovolím si to tu skopírovať.Snáď tým nič neporuším.Číslo a místo oznámení: Krpc-70109-4/PŘ-2023-020110 - PČR české Budějovice Číslo a místo hromadného řízení: Součet trestních oznámení: 2119,-


user picture
Dušan 12. 06. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPA-205110-1/PŘ-2023-001310 - Praha, 500,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.