Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Při zadání inzerátů na Bazoš se do 1 minuty na 2 inzeráty ozval údajný zájemce . Text emailů -Dobrý den Je stále na prodej? nevšimla jsem si,že od jednoho zájemce přišel dotaz z různých emailových adres,takže jsem odpověděla , že ano. Pak přišly emaily -Jsem připraven ke koupi. Mohu využít doručení kurýrem PPL na vlastní náklady? Už mi to přišlo podivné,takže jsem schválně na každý odpověděla jinak. Na jeden jsem odpověděla- Ano,odpověď -Peníze obdržíte ihned na váš bankovní účet a kurýr vám zavolá do jednoho dne Kurýr přijde a zabalí zásilku sám.A potom další email -Moje platba byla odeslána společnosti PPL a čeká na vaše přijetí. Přijměte prosím peníze a vyčkejte na telefonát od kurýra. odkaz na mou objednávku: https://ppl.order414.online/?ppl_moderni_basnicke_smery3420. Na to jsem už nereagovala, odkaz neotvírala. JE TO PODVOD JAK VYBÍLIT DŮVĚŘIVCŮM ÚČET. na druhý- Zasílám přes Balíkovnu,Zásilkovnu ,Českou poštu při platbě předem.Přesto přišel email se stejným textem -Peníze obdržíte ihned na váš bankovní účet a kurýr vám zavolá do jednoho dne Kurýr přijde a zabalí zásilku sám.Na to jsem odpověděla,že s podvodíky neochoduji. Už se neozvali.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Iva W. 25. 05. 2023

Ještě jsem si všimla ,že datum v emailu je psáno v ruštině.


user picture
Iva W. 25. 05. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Iva W. 25. 05. 2023

přidal/a email: [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.