Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chtěl ode mě koupit boty, píše anglicky. Prvně chtěl aktuální fotky, že jestli nejsou moc staré. Ty jsem poslal. Pak že mám říci kolik stojí poštovné. Poslal jsem. Adresa je: Anne Marie Nordbahnstraße 44/16a, 1020 Wien Austria. Pak chtěl IBAN. Na to mi přišlo "potvrzení od Scotia Bank" o čekající platbě, že když zboží odešlu a nahlásím číslo zásilky, tak mi pošlou peníze. Telefon mi uvedl: +436769765322 , což je nesmyslné číslo (+43 je sice rakousko, ale to by měl telefon 10číslic...) Číslo fiktivní transakce: SW13100581210KMS a v předmětu emailu je chybně SW13100591310KM :D Emaily od "Scotia Bank" přišly z adresy [email protected] , což je samozřejmě nesmysl. Tak jsem mu poslal odkaz na wikipedii - co je to Karma :)
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Libor Shaolin 23. 09. 2021

Vždyť tohle je skoro až trapný. Jak může někdo naletět na takovou sračku? 13ti letý děcko z nigérie co okrádá lidi na internetu jako polovina jejich národa..

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.