Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
‼️ UPOZORNĚNÍ NA TUTO OSOBU ‼️ Tento muž, nabízel spousty z nás mobilní telefon Xiaomi Redmi note 10 pro. Vypadal velmi věrohodně a bohužel ( Ano je to i moje blbost a dost toho teď lituji ) plno z nás, oblbnul tak, že jsme mu poslali zálohu na tento telefon. Na měla nabídku telefon koupit pro přítele za cenu 4000kč s tím, že 2000 Kč mu pošlu jako zálohu a 2000 Kč na dobírku. Nicméně nemám ani telefon a ani peníze. Řeší to už policie, protože co mi řekli, tak toho má spousty. Ano jsem blbá, neměla jsem peníze posílat předem jen chci ochránit další lidi před tímto podvodníkem !! Slibuje mi už 3 den jak peníze pošle a pořád se nic neděje !!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jakub 19. 10. 2021

Podvodný prodej her na Gamebazar.cz rychlá komunikace až jsem z toho nezpozorněl a poslal peníze na účet 300547737 / 0300 . Samozřejmě nic nepřišlo. Podal jsem trestní oznámení.


user picture
Tomáš 22. 10. 2021

Dobrý den, taktéž podvod na Gamebazar.cz, poslal jsem zálohu a od té doby konec komunikace. Nejednalo se o velkou částku kolem 340 Kč, divím se co to je za člověka. Email byl [email protected], účet 300547737/0300. Když vidím, že takto podvádí zvažuji též podat trestní oznámení.


user picture
Ondřej 22. 10. 2021

Dobrý den, připojuji se k podvedeným z Gamebazar.cz. Posláno předem 980 za dvě hry a poté konec komunikace a smazaný email. Email a čú stejné jako výše uvedení.


user picture
Petr 22. 10. 2021

Zdravím, téhle kryse jsem taky naletěl, posláno 630 kč za Ratchet and Clank: Rift Apart. Email: [email protected], účet: 300547737/0300 Samozřejmě nic neposlal a jen psal nesmysli se zásilkovnou a poté co jsem mu napsal že je ubožák žebráckej přestal komunikovat.


user picture
Jakub 1. 11. 2021

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: KRPC-112192/TČ-2021-020281 - Praha, 1800,-


user picture
David Vrana 22. 01. 2022

Dneska me nabizel hru kterou hledam jmeno Stone Brick <[email protected] odpovidal na muj inzerat gamebazar . Cekal jsem az napise cislo uctu ten jsem nasel tady dekuji a platbu jsem neposlal. Tento tyden druhy podvodnik .chtel rychle poslat platbu zalohu .


user picture
Anna 2. 02. 2022

Stone Brick <[email protected] mi odpovedel na inzerat, ktery jsem podala na Gamebazar.cz Podezrele ale bylo uz jen to, ze je nekde ze Šluknovska. (Logicky takove misto, ktere odradi zajemce od osobniho prevzeti) To mi hned od zacatku nesedelo. A dalsi vec cena. Mel nejakou lepsi edici hry, ale i tak si rekl jen 500. Pak jsem jeste i tak pozadala o fotky, ktere nasledne poslal a byly vyfoceny v cernem pozadi. Nevypadalo to, ze je fotil primo on, ale spis nekde stahl z internetu. Poprosila jsem ho tedy, jestli by to nemohl vyfotit jeste jednou a u hry mit papirek, kde bude rucne napsany muj e-mail. Na to mi napsal, ze je v praci a ze to posle zitra nebo oslovi svou pritelkyni... Samozrejme neposlal nic. Napadlo me tedy zkusit vyhledat jeho e-mail do googlu a naslo mi to tuto stranku, ze to je vlastne podvod. Dekuji

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.