Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
46050774
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Velmi opatrně s údajně Petr Luca. Dotyčný se mi ozval na poptávkový inzerát na bazoš.cz. Poslal fotky věci kterou jsem sháněl, ale velmi se bránil dobírce. Chtěl peníze ihned předem platbou. Účet přes Revolut s referencí 46050774. Když jsem poprosil o fotku OP kvůli adrese tu okamžitě poslal, ale pořád mi nesedělo. Tvrdil že je z Břeclavi v OP Ústí n.L. To by nevadilo, ale ta fotka průkazu stará měsíc, což mi přišlo též divné, že ji nevyfotil když jsem ho o to požádal. Sliboval odeslání přes zásilkovnu a za tu chtěl jen 25Kč? Nakonec fotky co poslal jsem dohledal na ebay.com Když jsem ho na to upozornil poté již bez odpovědi a finance jsem mu žádné neposlal.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
ydf 4. 10. 2021

Ze stejného emailu mi také přišla nabídka. Po žádosti o fotky produktu přestal komunikovat.


user picture
Unknown 4. 10. 2021

Také mám podobnou zkušenost s tímto člověkem, na dobírku neposílá a vyžaduje platbu převodem, takže jsem s ním komunikaci ukončil a dál nepokračoval.


user picture
Daniel Polák 7. 10. 2021

Dnes mě tento člověk okradl, nabídl mi klíč ke hře Far Cry 6 a peníze dostal na Paypal, od té doby tvrdil že platba je zadržena a takové další kecy, kdyby se dala dohromady částka nad 5tis i aby byla možná žaloba budu rád. Takže pokud vás okradl, klidně se mi ozvěte. Díky


user picture
Tom 10. 10. 2021

Pokud nekoho okradl,napiste mi tu cislo na vas


user picture
Daniel Polák 10. 10. 2021

Mě okradl... 604 707 141


user picture
Lovec 19. 07. 2023

Koukám to je ten stejnej zmrd: https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=855

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.