Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Znění inzerátu: Inzerát 141272674: Grafická karta MSI GTX 1060 INFO: Na prodej 2 kousky originálních grafických karet MSI GTX 1060 s interní pamětí 6GB. Jsou vhodné pro náročnější hráče počítačových her případně na těžbu. Obě karty jsou plně funkční a bez skrytých závad. Ze slušných rukou do slušných rukou s těmito dispozicemi: ->Výroba MSI ->Chipset GTX 1060 ->vnitřní pamět 6000MB(6GB) ->s plnou podporou DirectX12, Nvidia GameStream, FreeSync, připravená na provoz ve VR a mnoho dalšího. Viz - foto zadní strany krabice. ->plně podporuje Nvidia Ansel pro zachycení super momentek ze hry v plném rozlišení ->typ paměti GDDR5 ->přípojky HDMI, PCI Express a DVI MIN.PODMÍNKY PRO PROVOZ: ->karta je vhodná do většiny typů sestav, doporučený chod s min. WIN 7 (32bit), 4GB volného místa na disku a zdrojem min. 400W. Karta nehučí, je velmi tichá i v náročnějších procesech. Uživatel ocení různé módy pro nastavení parametrů (výkonu) grafiky (např. GAME mód, SILENT mód,...) Karta vhodná do "průhledných" sestav, GPU disponuje vlastním LED RGB podsvícením, které krásně osvítí interiér bedny. KONTAKT: Pro případné zájemce kontakt 703 133 162, komunikace přes Viber, SMS, Mail, telefon, Hangouts. Mail [email protected] nebo [email protected] PRODEJ: Osobní předání Ostrava optimálně pracovní dny. Čas mohu přizpůsobit. CENA: Pevná, nelicituji. SLEVA jedině v případě odběru dvou kusů. Na návrhy na slevu ze strany zájemce při odběru jednoho kusu nereaguji. ZÁRUKA & PODMÍNKY: Obě karty jsou typově stejné a také stejně staré (kupované v lednu 2019). Původní pořizovací cena za ks 8199,- Kč. Garantuji plnou funkčnost a bezvadný stav (případně možné na žádost zaslat důkaz o funkčnosti a předvést v Ově). Garance na obě karty max. 24 hodin na vyzkoušení. Pro případné další info pište, volejte, křičte :)) Inzerát platí do smazání!!! Cena: 4 350 https://pc.bazos.cz/inzerat/141272674/graficka-karta-msi-gtx-1060.php Komunikace bez problému, po zaplacení částky předem 2500 Kč, zbytek mělo být na dobírku, prodávající přestal komunikovat, telefon nedostupný. Nahlášeno na policii.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Tomas 14. 10. 2021

Tak mě tento inzerát stal 8700,- Komunikace super, až do zaplacení. Potom nedostupný. Bylo podáno trestní oznámení, takže to má v součtu nad 10t.


user picture
Lubomír Bulej 3. 11. 2021

Dobry den, mam podobnou zkusenost, cislo uctu je jine, ale predmet prodeje velmi podobny - graficka karta - vstricna komunikace az do zaplaceni zalohy. Muze to byt shoda nahod, ale kdo vi... Muj pripad c. 782, jiny c. 736 a c. 707.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.