Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ozvali se mi na moji nabídku na Bazoši přes Whats up. Na fotce paní s dítětem reagovala na nabídku monitoru dechu pro miminko. Odkazovala mě na údajný produkt 3dsafe-deal.site. přes Českou poštu, kdy mě paní měla poslat peníze na základě zadání údajů z mé bankovní karty. Poprvé jsem zbystřila, když mi paní v průběhu korespondence začala tykat, ale říkala jsem si, že se asi upsala.. Bylo mi vše dost divné, ale nenapadlo mě, že ti šmejdi to mají až tak důvěryhodně vymakané. Když po mě chtěli zadat zůstatek na kartě ( což už bylo evidentní, že jde o podvod ), už jsem tloukla hlavou do zdi, že jsem tak pitomá a naletěla jsem. Hned jsem kartu pro jistotu zablokovala i když jsem včas vycouvala. Takže mě to bude stát pouze novou kartu a zkušenost, že člověk musí být pořád víc než obezřetný.. Napsala jsem jim, že jsou to šmejdi a hned si podvodné odkazy i fotku z Whats upu vymazali :-(
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Anežka P. 24. 10. 2021

Dobrý den, mám stejnou zkušenost z 24.10.2021, kontakt přes Whatsapp, stejné číslo, také Anna a na fotce paní s dítětem. Průběh konverzace stejný. Po zaslání podivného odkazu mi bylo jasné, že něco nehraje a trochu jsem paní zkoušela.. ale posílala mi víceméně jen nějaké předepsané odpovědi, které nijak nenavazovaly na mé zprávy. S tímto číslem jsou tady spojené už asi další 4 pokusy o podvod.


user picture
Jiří 6. 12. 2021

Tak nám se taky z tohoto čísla někdo ozval přes bazoš. Napsali jsme, že nebudeme posílat, jen osobní převzetí. Tak nám poslali zdvižený prostředníček. Nejdřív jsem nechápal a potom jsem našel stránky podvodnabazaru.cz a je mi to už jasné. Lidi sdílejte tyto stránky a říkejte to všem známým.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.