Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, včera 21.10.2021 mi na Whatssapu začala psát "Anna", zda je zboží z Bazoše ještě volné. Na profilovce fotka paní s dítětem. Po domluvě se zeptala, zda jí zboží pošlu kurýrem a jestli vím, jak to funguje. Poslala odkaz na stranky České pošty; https://3dsafe-deal.site/ceskaposta/info ve kterým je jednak krkolomný popis "služby" a také error, když kliknete jinam. Všimla jsem si toho a odepsala, že posílám pouze po předchozí platbě na účet a balíkem do ruky. Poté Anna vymazala profilovku a odkaz České pošty.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Anežka P. 24. 10. 2021

přidal/a telefonní číslo: +420731265237


user picture
Anežka P. 24. 10. 2021

Dobrý den, mám stejnou zkušenost z 24.10.2021, kontakt přes Whatsapp, stejné číslo, také Anna a na fotce paní s dítětem. Průběh konverzace stejný. Po zaslání podivného odkazu mi bylo jasné, že něco nehraje a trochu jsem paní zkoušela.. ale posílala mi víceméně jen nějaké předepsané odpovědi, které nijak nenavazovaly na mé zprávy.


user picture
Zuzana Mitasová 20. 11. 2021

Mám stejnou zkušenost z 19.11. Bohužel jsem naletěla a přišla o 5 tisíc. Zpětně když si pročítám konverzaci, je to evidentní podvod

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.