Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ozvala se mi paní na inzerát, zda je zboží ještě volné, po potvrzení že je se zeptala zda je v pořádku tak jak je na fotkách. Odepsala jsem že mi nenapsala o co přesně ma zájem, inzerovala jsem v jednom inzerátu 3 věci. Ani po druhé neodpověděla a psala dal že je z hradec Králové ( nesklonovala) a že jsem od ni daleko a že by poslala nějakého kurýra z bazos ( opět neskoneno) a ja bych se nemusela o nic starat a poslala odkaz http://3dsec-deal.site/bazos/cz/info (neklikla jsem). Na to jsem zacala googlit a našla tyto stránky.. Když jsem paní obvinila že se jedna o podvod napsala pouze "Eb?" tak pozor na ni 😉
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jiřík 31. 10. 2021

Dnes jsem zažil do puntíku to stejné. Dostal jsem se až do fáze, kde jsem uvedl číslo karty. Pak už mi další požadavky přišly podezřelé. Kartu jsem hned zablokoval. To je poprvé a naposledy, co jsem pře net zkoušel něco prodat.


user picture
L.P. 3. 11. 2021

Dnes se mi stalo to samé, napsala jsem že pošlu jen přes zásilkovnu, tak přišlo jen NE. číslo jsem si hned zablokovala.


user picture
T.K. 16. 11. 2021

také mám stejné zkušenosti


user picture
Jan 15. 12. 2021

Je to ŠMEJD, stejná zkušenost z tohoto tel. čísla.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.