Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávala jsem boty na Sbazaru, ozvala se mi paní “Ivana Miková”. Nejprve se ptala, zda je inzerát stále aktuální, asi hodinu po tom co jsem ho zveřejnila, následně se mě ptala na stav zboží, ovšem skloňování a stavba vět byla úplně špatně, jakoby to psal cizinec a používal google překladač. Už mi bylo docela jasné že půjde o podvod, každopádně zajímalo mě, co bude dál. Paní potom chtěla platit přes údajnou “zabezpečenou transakci Sbazaru”, což jsem hned našla na internetu, že neexistuje a že je to nějaký další způsob podvodu. Ještě jsem jí psala proč nechce platit klasicky převodem na účet, na to mi odpověděla, že má firemní účet, takže potřebuje použít tuto bezpečnou transakci.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
BeBe 5. 11. 2021

Mam uplne stejny prubeh na Sbazaru. Chtel jsem ji muj prodavany predmet privest osobne, ale mela karantenu a Covid. Pak jsem z ni vypacil neexistujici adresu. Vysledek bylo, ze jsme presli do anglictiny, protoze jsem napsal takovy komentar, ze to jeji prekladac nepobral.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.