Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník prodává grafickou kartu MSI GTX 1060 GamingX 6GB. Cena je nízká, až podezřele, ale za stejnou cenu jsem už podobný model GK koupil, tak jsem to risknul. Do zaplacení je pán velice ochotný, odpovídá okamžitě a všecko se zdá v pořádku. Podepisuje se "skutečným" jménem, které sedí s emailovou adresou. Mělo mě trknout, že se moc netvářil na dobírku. Číslo inzerátu bylo 143931090. Už je smazaný, ale mám k dispozici jeho kopii. Trestní oznámení jsem zatím nepodal, leda až se najde víc lidí.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lubomír Bulej 9. 11. 2021

Prijde mi to velmi podobne jako u "meho" pripadu c. 782 i kdyz cislo uctu a email jsou celkem pochopitelne jine.


user picture
Lubomír Bulej 9. 11. 2021

Doporucuji podat trestni oznameni, alespon pres e-podatelnu. Vzal jsem vzor odtud, vyplnil/upravil a poslal s prilohami. Pokud ma stejny clovek pristup k vice uctum a pouziva ruzne e-maily, tak je mala sance pripady spojit zde. Na to by bylo potreba videt, kam tecou penize a jak se prihlasuje napr. k e-mailovym sluzbam a do banky. To vsak muze zjistit jen PCR, ale bez Vaseho trestniho oznameni se na to PCR nikoho nezepta. Na zaklade Vaseho doporuceni jsem jeste pozadal bazos.cz o informace o inzeratu, ale moc nadeji si nedelam - to by nedelali nic jineho. Takze cekam, ze soucinnost poskytnou az PCR.


user picture
Cenek Kollar 11. 11. 2021

Podvodnik,pujdu podat TO, vystupoval pod jménem Jan Štach


user picture
Lukáš Pokorný 11. 11. 2021

Dobrý den pane Střítecký, bohužel jsem té bezpáteřní kryse taky naletěl. Nejdříve ochota sama a teď nic. Jelikož už jsme dva a já jsem rozhodnut to podat, tak se mu to nasčítá a má to jasné. Uvedl stejné jméno i bankovní účet. Pro PCR to nebude problém ho dohledat. Já jsem tedy uvedl, i za co jsem mu poslal peníze.


user picture
cenekkollar 11. 11. 2021

taky se pridavam,a pokud pujde jeste nekdo z vas podat TO


user picture
Pavel Sřítecký 11. 11. 2021

Dobrý den, pane Pokorný. Určitě TO podejte, Já ho podal včera večer přes datovou schránku. K té se dnes kvůli odstávce Identity nedostanu, ale zítra bych měl mít číslo oznámení, tak ho sem dám. Musíme dát policii vědět, aby si to spojila.


user picture
Lukaš Pokorný 11. 11. 2021

Mohl bych vas poprosit o zaslani te kopie inzaratu na mail? Ja ho bohuzel nemam. [email protected].


user picture
Pavel Střítecký 28. 11. 2021

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPB-206731/PŘ-2021-060612 - Datová schránka, řeší OOP Dubňany, 4600,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.