Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Panovo jsem první poslala zprávu šlo o prášky neurol, ale pozor pan má hodně prášku a hodně jiných emailu jmen čísel atd to jsem zjistila až, když jsem potom pátral pan hned volal strašně ochotný je daleko, ale náhodou, když je potřebuji mi je na večer hodí kde se sejdeme pak psal zprávu jestli se může spolehnout, že ho lidi obelhavaji a aby nejel zbytečně tak jsem mu psala, že jsme domluvený, ale on stejně, že mu můžu věřit v inzerátech má jen vážně tak si říkám no tak jo a on, že mu mám poslat celou částku na účet to samozřejmě jsem nechtěla tak půlku a druhou půlku potom a to on už jen psal nevolal, že mi požadavky napsal but chci nebo ne tak já zoufalá poslala celou i na benzín samozřejmě nejprve měl vypnuté oba tel a pak samé vymluvi a nakonec jsem mu napsala ať pošle peníze samozřejmě žádné peníze ani zboží. Na jinejch servech má, že má zase jiné jméno meil a posílá balíčky prý na dobírku rozbalite a tam jen papíry spolupracuje ještě s jednou paní pozor prosím na to i když jste na dně. Je nás určitě mnoho prosím ozvěte se mi ať neláká peníze z lidí, který jsou na dně moc děkuji
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.