Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Zájem o zakoupení bot. Chtějí zaplatit a nechat dovézt přes kurýra bazoš. Odešlou podmínky doručení a zaplacení s adresou http://sec-deal3ds.site/bazos/cz/info. Pak odešlou odkaz, že peníze byly zaplaceny a že souhlasíte se zasláním https://bazos-cz.sec-deal3ds.site/1672401307, která vás odkáže zadat číslo karty, datum platnosti, zůstatek hotovosti. Vypadá to velmi věrohodně. Vzhledem tomu, že prodávám na bazaru jednou za čas, tak i já jsem naletěl. Kartu jsem pro jistotu zablokoval.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Mirka 14. 11. 2021

Stalo se mi totéž jen odkaz byl směřován přes Českou poštu,taky to vypadalo věrohodně.Jinak vše ostatní,jak popisujete se shoduje,karta,kurýr,hloupě jsem naletěla,taky proto že nemám moc zkušeností s prodejem na Bazarech.Naštěstí jsem kartu taky zablokovala a případ nahlásila PČR.


user picture
Mirka 14. 11. 2021

Také jste přišel o nějaké své peníze?


user picture
Lukáš 14. 11. 2021

Mám z dneška ze stejného čísla stejný kontakt. Jen jsem si ji včas vygooglil. Jestli napíšete adresu policie a číslo jednací, pod kterým to vedou, rad se se svým případem jako svědek přidám. Když se mi nic nestalo, sám asi něco hlásit nemá smysl. Konverzaci mám ofocenou.


user picture
T.K 16. 11. 2021

Dobrý den, také mám stejné zkušenosti.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.