Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dne 25,10.2021 jsem na webu bazos.cz nalezla nabídku panenky Barbie BMR černoška. Reagovala jsem na inzerát přes kontaktní formulář pod inzerátem. Odepsala mi paní z emailu [email protected]. Dohodly jsme se na částce 400 Kč + 70 Kč za poštovné přes Zásilkovnu. Peníze chtěla zaslat na bankovní účet č. 2300998131/2010. Obratem jsem na tento účet zaslala požadovanou částku. Na druhý den jsem se chtěla podívat na inzerát, ale byl už smazaný a smazané byly i ostatní inzeráty této prodejkyně. Prodejkyni jsem kontaktovala přes e-mail s dotazem, co si mám o tom myslet a odepsala, že vše již prodala, proto vše smazala. Protože panenku neposlala, tak jsem se dotazovala, kde to vázne. Odepsala, že byla u soudu a neměla čas, pak už přestala komunikovat. U platby se mi zobrazilo jméno majitele účtu Kateřina Boráková. Panenku ani peníze dodnes nemám.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Ivana 20. 11. 2021

Nově zjištěno, že tato podvodnice nyní používá email: [email protected], [email protected], podepisuje se jako Marie Vanova a používá bankovní účty 301196422/0300, 104066143/2250 a tel. čísla 702 964 045, 725 819 225.


user picture
Yuliya 4. 12. 2021

Také jsem naletěla - ted dělá podvody na sbazaru, tentokrát Barbie Made to Move, stejný postup. E-mail berticka1email.cz, už je deaktivovaný. Zítra podám trestní oznámení.


user picture
D 24. 01. 2022

Začátkem roku řádila na Bazoši a "prodávala" MTM Barbie. Email [email protected], číslo účtu 2300998131/2010. Vypadá to, že z prodeje hromady různých panenek za podezřele nízkou cenu (viděla jsem na Sbazaru i Vinted) přešla na jeden dva kusy těch dražších, takže je mnohem jednodušší naletět :-(


user picture
Zuzana 28. 01. 2022

Přidávám se k ostatním, byla jsem v listopadu touto podvodníci okradena na kosmetice pro své 3-měsíční miminko!!!!! Dobrý hyenismus!!! Vše jsem byla neprodleně nahlásit na policii a tato podvodnice toho má již mnoho, přechází to ke kriminální policii, která se tímto bude dále zabývat. Kdo jste ještě nebyli podat trestní oznámení, dojděte na policii, ať se to nastřádá. Snad dostaneme peníze zpět.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.