Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podobná zkušenost již zde byla nahlášena. "Paní Veronika" se ozvala na můj inzerát na bazos.cz nabízející kolo. Ozvala se přes Whatsapp pár vteřin po zveřejnění inzerátu s tím, že peníze už zaplatila přes speciální službu bazoše a já jen mám kliknout na odkaz, abych peníze dostala. Když jsem trvala na osobním odběru a platbě v hotovosti, zkusila jinou fintu, abych jí napsala kód, který dostanu přes sms, že tím platbu zruší. Kód jsem skutečně dostala i s upozorněním, abych jej nesdělovala emailem ani telefonem. Paní jsem zablokovala.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
John Doe 15. 04. 2022

Potvrzuji. obvykle oni ozvou uz po 15-20 minutech od pridani inzeratu. Ta sama "Veronika" ze stejnym cislem. ona/on je odbornyk na kola.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.