Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chtěla jsem synovi koupit hry na PS 4, dopoledne pán reagoval i na SMS i na mobil, odpoledne že mu odešlu peníze na účet to ještě předtím volal a jak jsem peníze odeslala už na SMS nereagoval ani na mobil a večer užjsem našla velice záporné hodnocení nabazoši. Je to podvodník. Měl tři inzeráty všechny do večera smazány.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Katka 9. 02. 2021

Pán Roman Jedlička je podvodník, chce peníze zaplatit předem na účet a pak již nereaguje. Jeho čísla tel. 776774139 a 776774389. Já chtěla hry na PS 4.Ale měl i jiné inzeráty například na boty inzeráty po zaplacení částky 1400 za hry byly smazány.


user picture
Jiří 16. 02. 2021

Stejná zkušenost! :-( Ve stejný den... Pokud mne kontaktujete můžeme postupovat společně...


user picture
Michaela 16. 02. 2021

Přesně to samé se stalo nám, chtěli jsme koupit hry na ps4, pán psal, že jsou ve skvělé kvalitě, a že prodává protože si koupil ps5, komunikace přes mail, vše v pořádku, odeslali jsme 9.2.platbu,11.2.jsme mu ještě psali ZD aplatba dorazila, to ještě odepsal, a od té doby nereaguje na žádný mail,


user picture
Jiří 23. 02. 2021

Podáno trestní oznámení, je to půlhodinka na Policii. Kontaktujte mne na 608824718 předám další info pro spojení jednotlivých podvodů.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.