Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kupované LEGO na osobní odběr, vyžádána záloha 2000 Kč na číslo účtu 0001211942/5500, pak neustále vypnutý telefon. Vím o dalších poškozených, co poslali zálohu na tento účet. Jména a telefony se ale mění, jsou falešné.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Marek 23. 11. 2021

Budu dávat na PČR, uvedu zde číslo jednací, pokud půjdete také nahlásit -doporučuji, uveďte toto číslo, oni to spojí a když to dá částku nad 10 tis, bude se jednat o trestný čin. A naše nároky na vrácení peněz budou reálnější


user picture
Arala 24. 11. 2021

Dobrý den, už jedno oznámení bylo podáno, přidám číslo, aby se to spojilo...


user picture
Marek 24. 11. 2021

Dobrý den, dle čísla účtu, jde o stejneho člověka jako podvod 896


user picture
Martin 6. 12. 2021

přidejte se https://www.facebook.com/groups/844827622892241

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.