Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, chtěla bych vás varovat před číslem účtu: 670100-2213879767/6210. Je to jeden velký podvod. Pokaždé vystupuje s jiným e-mailem a jiným zbožím. Já naletěla na inzerát na hodinky Apple. Je tu ještě někdo kdo už naletěl?
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr 10. 02. 2021

Chci Vás upozornit na Jiřího Kvítka z Prahy 5, údajně bytem Náměstí 14. října 1, Praha 5 -Smíchov, 150 00, nyní bytem v Klatovech, přezdívka Kwitas, mail: [email protected]. Je mu 26 let. Nyní vystupuje pod jmény Dr. Pavel Ploc či Dr. Ladislav Křen. Také vystupoval pod jménem Pavel Pilát z Ostravy, přezdívka Pilniq, mail: [email protected] Nyní již může vystupovat pod jiným jménem či jiným bydlištěm. Na aukru měl také několik účtů. Koupí si od Vás zboží, obratem vám zaplatí za zboží na účet, zašle Vám ihned potvrzení o zaslání peněz na účet. Na první pohled vypadá jako pravé a požádá, aby jste zboží zaslali expres poštou ještě tentýž den, že odjíždí na dovolenou, aby mu zboží došlo hned druhý den. Žádá, aby jste mu ihned co pošlete zboží zaslali číslo podacího lístku. Nebo prodává fiktivní zboží za skvělou cenu z důvodu finanční krize. Jakmile to chcete poslat na dobírku, požádá Vás, aby jste mu na účet zaslali 100-200 Kč na poštovné, jelikož má údajně špatné zkušenosti se zasíláním na dobírku, jelikož se mu již několikrát prý stalo, že si dotyčný zásilku nevyzvedl a on přišel o poštovné. Má zaslat zásilku Expres poštou. Poté se Vám buď již neozve, nebo zašle v zásilce cihly apod. Číslo účtu má vedený u M-banky, číslo účtu: 670100-2201237943/6210, nebo č.ú.235224201/0300. Již takto podvedl desítky lidí. Prodává či kupuje hlavně notebooky, playstationy, dig. foťáky a kamery, flash disky, monitory, skate oblečení. Proto ti, kteří též naletěli tomuto podvodníkovi, či jinému podvodníkovi, jehož postup je stejný, ozvěte se mi na mail. Je již proti němu vedeno několik trestních oznámení. Dále chci poprosit ty, kteří znají člověka jménem Jiří Kvítek (toto je jeho pravé jméno), věk kolem 26 let, původně z Prahy, nyní již může bydlet kdekoliv jinde, aby mi na mail poskytl veškeré informace o něm, jeho rodině či přátelích.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.