Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Doufam, ze si na ne, nase, bohuzel lina a neschopna Policie doslapne. Chtel koupit muj dalekohled na bazos.cz. Psal toto: Skvělé, kupuji od vás! Ale je tu problém, jsem z jiného města. Zajistíme doručení kurýrem do Zasilkovna. Vše si zařídím a zaplatím sám. Stačí jen získat peníze a předat zboží kurýrovi. Víte, jak funguje kurýr Zasilkovna? Olomouc. Objednám si specializovaného kurýra. Zasilkovnu používám už sedm let a vím o jejím fungování vše. Zasilkovna se postará o balení, nebojte se. Na velikosti a hmotnosti zboží rovněž nezáleží. Vše bude v pořádku Toto je oficiální návod, jak funguje kurýr Zasilkovny. Přečtěte si prosím tento Zaplatím vám hned a pošlu vám odkaz, abyste obdrželi své peníze. Po vyplnění údajů vám budou peníze zaslány přímo na kartu a poté vás bude kontaktovat kurýr. Dobře? Rád bych převedl peníze na váš účet, ale nemohu. Potože mám obchodní bankovní kartu a veškerá bezpečnost a rychlý bezpečný převod se provádí pouze prostřednictvím transakce Zasilkovna
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
VyrobniDruzstvo 2. 12. 2021

lol idiote, ti co to píšou bývají většinou v jiných státech, proto ta špatná čeština přes překladač, kdo by si na ně asi tak mohl došlápnout?

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.