Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na Marketplace prodavala Kamila Valkova z Hradce Kraloveho sadu novych knih Harry Potter. Dve z nich jsem koupila za prilis vyhodnych 350 s platbou predem + za Zasilkovnu. Cestinu mela kostrbatou, ale myslela jsem, ze jde o preklepy. Evidentne netusi, jak funguje Zasilkovna. A bohuzel jsem si jeji profil na FB prohledla az pozdeji - zrejme zalozen nedavno. Na moje zpravy nereagovala, nic neposlala. Az kdyz jsem napsala jejim pratelum na FB a ji pohrozila, ze to pozenu vys, napsala, ze mi penize posle zpet - ale uvidime, jestli se tak stane.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Matěj 4. 12. 2021

Stejný případ u mě. Účet je vedený pod jménem Daniel Petr. Číslo účtu 44952500330800


user picture
Matěj 4. 12. 2021

přidal/a číslo účtu: 4495250033/0800


user picture
Matěj 4. 12. 2021

UPDATE: Když jsem podvodníkovi napsal, že vím, že se jmenuje Daniel Petr, tak peníze okamžitě vrátil.


user picture
Kateřina Gajová 5. 12. 2021

Parada, moc dekuji. Podivam se, jestli mi penize vratil a zkusim ho take trochu vystrasit.


user picture
Matěj 5. 12. 2021

Kdyby jste to neměla zpátky, tak ještě napište sem do komentářů. Myslím, že mám jeho skutečný FB profil -pozor, je to ten bez profilové fotky- a vypadá to, že jde o nezletilce. Podle informací na něm bychom pravděpodobně dokázali kontaktovat jeho rodiče.


user picture
Kateřina Gajová 5. 12. 2021

Dekuji, jste moc hodny. Nic mi neposlal, tak jsem mu ted pohrozila a pridala i jeho jmeno. Uvidim, co na to rekne. Klidne bych pak jeho rodice kontaktovala, kdyz to nezabere.


user picture
Matěj 5. 12. 2021

Napsal jsem email někomu, kdo by podle Facebooku měl být pravděpodobně jeho bratr/bratranec. Jestli neodpoví, zkusím kontaktovat ještě ředitelku jeho střední školy, která by měla mít kontakt na rodiče. Také jsem napsal jeho pravému i falešnému profilu, že jestli vy i další podvedeni nebudou mít peníze v pondělí zpátky, tak to dál řešíme přes policii ČR. Pod falešným profilem odepsal, že peníze poslal a měly by dojít v pondělí ráno. Už se ale ani neobtěžoval používat ženský rod, jako to ještě včera dělal. Jestli se najde ještě někdo podvedený panen Danielem Petrem, ozvěte se mi na mail [email protected]. Mám i sebraných dost materiálu, tak bychom případně opravdu zašli na policii. Matěj Vitouch


user picture
Kateřina Gajová 5. 12. 2021

Vyborne, jste skvely detektiv. Ja se tak daleko nedostala. Pokud ode mne bude cokoliv potreba, mohu dodat - konverzaci i detaily o platbe. I mne ted napsal, ze penize budu mit zitra na uctu. A porad o sobe mluvi jako o zene, i kdyz jsem napsala, ze jeho jmeno znam. Asi bych to resila stejne - nejdriv pres reditelku a rodice a pak to dat na policii.


user picture
Matěj Vitouch 5. 12. 2021

UPDATE: Přiznal se, omluvil jsem a všechny peníze poslal zpátky. Celkem v říjnu a listopadu podvedl pět lidí - my dva a ještě pan Petr B., Daniela N., Jiří K,. Všem peníze vrátil a od nikoho dalšího peníze nevzal. Oboje mi doložil výpisem z účtu, takže by Vám v pondělí měli opravdu peníze dojít. V naší konverzaci se pak omluvil. Napsal: "Ještě jednou se omlouvám sem idiot. Všem jsem to zpět poslal, jestli se ještě někdo objeví na koho jsem zapomněl okamžitě mu to doplatim stejně jako vám paní Gajové a ještě 3 osobám, byla to chyba a napravil jsem ji a už se to nebude opakovat. Všechny peníze jsem poslal zpět a další poškozený se neobjeví. Ano, podvedl jsem 5 osob byla to chyba a peníze jsem vrátil. Nechci se k tomu již vracet. Ještě jednou se omlouvám a abych pravdu řekl cítím se velmi trapně. Takže se ještě jednou omlouvam a přeju aby jste při obchodování nenarazil na stejného zmrda jako jsem já." Jestli se v budoucnu neobjeví nikdo další, tak je to myslím Happyending


user picture
Kateřina Gajová 5. 12. 2021

Oooohh, tak to koukam. Super, jeste jednou dekuji, bez Vas by tak rychle neprozrel... Tak snad dodrzi slovo. A my ostatni si vsichni na podobne z--y uz taky dame pozor.


user picture
Jan Penčev 31. 12. 2021

Tak panáček má nový profil Kalousova Veronika a prodává hry na PS3,mě to stálo 300 kč, po přečtení předchozích zpráv,jsem mu napsal jeho pravým jménem pohrozil rodiči a školou.Tak hned že peníze ještě dnes odešle.Děkuji panu Matějovi.


user picture
Matěj Vitouch 31. 12. 2021

Takže opravdu dál používá stejné číslu účtu? Přepošlete mi prosím vaši konverzaci?


user picture
Jan Penčev 31. 12. 2021

Ano č.u 4495250033/0800 Konverzaci máte na e-mailu.


user picture
Anna Kadlecova 31. 12. 2021

Zdravím i my naleteli údajné Paní Kalousové a stalo nás to 900kc. Jen informuji ze má jiné číslo uctu 243186620/0600. Napsala jsem mu ze znám jeho jméno a budu kontaktovat rodiče pokud peníze nevrátí a ihned odpověděl ze zasílá peníze zpět .


user picture
Matěj Vitouch 31. 12. 2021

přidal/a číslo účtu: 243186620/0600


user picture
Matěj Vitouch 31. 12. 2021

UPDATE: Poslal mi výpis účtu. Jan Penčev, Anna Kadlecova: peníze opravdu poslal zpátky a měly by Vám v pondělí dojít na účet.


user picture
Anna Kadlecova 3. 01. 2022

Peníze dnes nepřišli , Jan Penčev Vám ano? A Vy ostatní jste peníze zpět dostali? Včera si založil zase nový profil pod jménem Karolina Němečková , tak ten opravdu nepřestane.


user picture
Jan Penčev 3. 01. 2022

Mně peníze taky nepřišli.Sliboval že dneska dorazí a nic.


user picture
Anna Kadlecova 3. 01. 2022

Tak nevím co si o tom myslet a přijde mě to všechno poněkud zvláštní . No nic, teď už se člověk musí zařídit podle svého a doufam , ze na něho dojde.


user picture
Marek 12. 01. 2022

Tak jsem další, který mu naletěl. Na Fb vystupuje jako Daniela Skřivanová, účet stejný jako výše, končící /0800


user picture
Jakub 28. 01. 2022

Pokud Vám peníze nevrátí, pohrouzte mu, zdali jej neponaucila pokuta, která mu byla udělena stran MÚ pro Prahu 3, takže můžete dojít na PČR. Klukovi je 20let, bydli v Hradci Králové, je to Daniel Petr, jak zde bylo zmiňováno. Ja na sliby nedal, věc ohlásil a po x emisích obdržel platbu zpět a on bonus v podobě 3.500,-Kč pokuty, v rámci prestupkoveho řízení ;-)


user picture
Marek 29. 01. 2022

Já bych ho kontaktoval rád, bohužel na něj nemám jiný kontakt než fejk profil na fb, kde si mě zablokoval. Kdyby někdo měl nějaký kontakt, tak prosím do emailu nebo klidně i tady. Díky


user picture
Ondřej 25. 03. 2022

Tak jsem také hloupě naletěl a naivně poslal předem za knihy HP v hodnotě 1070kč. č.ú. 4495250033/0800... Může mi někdo poslat nějáký kontakt na zlodějíčka? Údajně je to tedy Daniel Petr, ale nevím který na FB.. Je to ten co má 240 přátel? Z Hradce co v r. 2021 ukončil hotelovou školu. Sedí to? Je tu někdo kdo mi ho pomůže zahnat do kouta, aby se mi peníze vrátili zpět? Můj mail je [email protected] Děkuji

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.