Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník odpovídal na bazos.cz. Psal rovnou na whatsapp, s tím že zaplatí předem a nechá si zboží vyzvednout DPD. Poslal dokonce screenshot odeslané částky z bankovnictví a následně poslal odkaz na podvodnou stránku https://dpdcz.tuationtorist.info/....., následně máte možnost kliknout na odkaz převést peníze na svůj účet. Máte na výběr z několika bank. Když otevřete svoji banku, tak se url dpdcz nezmění ale stránka se tváří jako stránky banky s tím, že po vás chtějí přihlášení - jméno, datum narození a heslo. Samozřejmě jsem vyplnil kolonky nesprávně. Následně se otevře další okno které hlásí že se prostředky převádějí a pak se stránka změní na nedostupnou, s kódem chyby 404 Not Found. Podvodník si uvědomil že se nachytat nenechám a začal psát výhružné zprávy. Na Whatsappu má jméno Tomáš Bartoš s fotkou. Je možné že je jméno a fotka ukradena.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Daniel 8. 03. 2024

přidal/a telefonní číslo: 739160385


user picture
Michal 15. 04. 2024

"Tomáš Bartoš", je stále aktivní. Naprosto stejné způsob jak nahoře. Stále používá jméno Tomáš Bartoš. Komunikace jen přes WhatsApp, téměř okamžitě po vložení inzerát. Stav zboží mu nezajímá, fotky stačí. Tel. číslo se ale změnilo, nyní používá: 739 846 224. Dejte si pozor, jsou to fakt šmejdi.


user picture
Lenka 17. 04. 2024

Podvodník stále aktivní. Fotka muže s ženou, pod jménem Dawid. odpovídá na inzerát na bazoši a chce zaslat DPD.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.