Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
• nákup vstupenek na koncert Judas Priest 29.3. 2024 • odpovedel na SMS, pak zavolal, ze je v nemecku a nemuze tedy predat osobně, mailem zaslal číslo účtu • po provedení platby (4.000 Kč) napsal SMS ze jde zaslat vstupenky, tím to skončilo • našel jsem jeho e-mailovou adresu zde, takže se ho už nesnažím kontaktovat • na policii s tím nejdu, ztráta času • poučení je jasné, již nikdy nebudu nakupovat vstupenky přes bazar :)
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jiří 23. 03. 2024

Ještě dodám jeho číslo účtu - 1999071502/6363 (sem nejde zadat) a druhou e-mailovou adresu: [email protected]


user picture
Miluše Štěpánová 26. 03. 2024

Na policii s tím určitě běžte. Sice třeba váš případ odloží, ale až se jich dotyčnému nastřádá víc, policie může opět otevřít. Trestný čin je od 10 000. Já jsem také nahlasila podvod ač "jen" za 1 250.


user picture
Miluše Štěpánová 26. 03. 2024

Ještě sem doplňte číslo účtu. Dozvíte se tak, komu patří. A po zadání čísla účtu zde do vyhledávače uvidíte, kolik vás je u něho zaháčkovaných.


user picture
Jiří 27. 03. 2024

Málem jsem naletěl také, stejný účet, doplňuji mobil a email.


user picture
Jiří 27. 03. 2024

Přidávám další mail, co používá: [email protected] Skoro jsem také naletěl.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.