Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
DAGMAR TRACHTOVA, prodává el kolobezky, iPhony, kočárky …. Po platbě přestává reagovat, nebo rovnou blokuje… připravujeme hromadnou žalobu.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Kamila 26. 03. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Dagmar Trachtova k bankovnímu účtu: 338305768/0300


user picture
Jitka 28. 03. 2024

Stejný případ - kočárek


user picture
Kamila 29. 03. 2024

Dobry den paní Jitko, pokud mate zajem, chystáme s ostatními hromadnou žalobu, je nás k dnešku 11…. Pokud se chcete přidat, napište !!!


user picture
Pavlina konstantinovicova 3. 04. 2024

Vcera sem ji poslala 500 za kokobezku s tim ze hned posila a pak uz nereagovala a zablokovala me


user picture
Kamila 4. 04. 2024

Dobry večer, pokud mate zajem, podáváme s dalšími x lidmi hromadnou žalobu…. Pokud mate zajem se pridat, můžeme se spojit


user picture
Jitka 4. 04. 2024

Kam vam mam napsat


user picture
Kamila 4. 04. 2024

Napište mi na Facebook Kamila Peroutkova diky


user picture
Kamila 4. 04. 2024

Černobílá fotka, pokud to nenajdete napište znovu sem a zkusíme to jinak 😊


user picture
Pedro 4. 04. 2024

Teď s ní komunikuju přes FB. Nabídka IP 11 128GB bílý za 1500. Inzerát Bílina a prej možnost osobně v Nižbor. No kdo by to za ty prachy nebral. V nabídce jsou i e-koloběžky a i IP8 za sladkost. Jo a ještě bych zapomněl na IP 15 Pro 256GB nový z Německa za 11T ;)


user picture
Dagmar 4. 04. 2024

Dobrý den jsem Dagmar Trachtová ale bohužel já lidi nepodvádím jen někdo kdo se za mě vydává.Strašně mě to mrzí a jen chci aby jste věděli že zítra jdu na policii a hodlám to s nimi řešit.Snad tu ku...najdou.


user picture
Dagmar 4. 04. 2024

Pardon napsala jsem že bohužel já lidi nepodvádím,špatně napsané.Myslela jsem to jinak.Že bohužel se za mě někdo vydává.


user picture
Kateřina Moťková 4. 04. 2024

Na market place 4.4.2024 píše, že daruje iphone a el. koloběžku. Je z Bíliny. Domluvili jsme se na odeslání přes zásilkovnu, chtěla jen peníze za pleny, 600 Kč. Domluvili jsme se, že bych poslala půlku předem a kód na zásilkovnu. Ale mezitím jsem si paní ověřila a peníze neodeslala. Každopádně, když jsem chtěla zaslat na dobírku, napsala, že na dobírku nezasílá. Na mobil mi odpovídala zprávami. Adresu a jméno jiné než na profilu fcb (Dagmar Trachtovva) jsem nezjistila. Peníze jsem neposlala. Jen přidávám info pro varování ostatních. Psala mi, že by balíček odeslala ze zásilkovny "Sídliště Za Chlumem". Dělala nátlak, ať pošlu peníze co nejdřív, že jí píše hodně zájemců a je večer a ona už usíná. Ujišťovala mě, že není podvodník, ale také maminka. Slibovala zaslat balíček druhý den ráno. Psala hezky česky, žádný překladač, dávala srdíčka ke zprávám. Myslím si, že by po zaslání peněz už nereagovala.


user picture
Dagmar 6. 04. 2024

Dobrý den jak jsem již psala nějaká osoba zneužila mé jméno a totožnost a podvodně si nechává posílat peníze za koloběžku,mobil atd.Případ již řeší policie paní jsem nahlásila.Tak prosím pozor na ní a paní Dagmar Trachtové ,nic na účet neposílat.Dagmar Trachtová jsem já a podvod jsem nahlásila 🙈😔


user picture
Tomáš Kulhánek 20. 04. 2024

Dobrý den, s paní/slečnou Dagmar jsem komunikoval přes MarketPlace. Od začátku jsem směřoval k tomu, ze se chci osobně sejít a potřebné plenky (které chtěla za el. kolobezku) ji sám předat. Od začátku konverzace nechtěla říci, na jakou adresu mám přesně dojet - napsala jen „Bílina”. Měl jsem kolem cestu a tak jsem si řekl, ze to zkusím… Dále jsem pak Dagmar poslal fotku koupených plen se zprávou, ze vyrážím a budu u ni kolem 15:00. Samozřejmě, ze najednou přestala komunikovat. Chtěl jsem být hodný a místo dvou balení plen jsem nakonec koupil balení 3 a něco na zub pro děti. No… Křupky a sladkosti si sním, ale do těch plen se už asi nevejdu… :D


user picture
Kristýna Klečatská 22. 04. 2024

Dobrý večer, jsem zaskočena, právě jsem zaslala přes 1 tis Kč za elektrickou koloběžku..


user picture
Hana 1. 05. 2024

Právě jsem paní poslala 500 za telefon. Dávám si na podvody běžně pozor, ale dostala mne na to, že zaslala občanský průkaz, abych byla krytá. Tak jsem uvěřila a ještě poslala, aby koupila dětem dobroty. Následně nabízela i koloběžku, to už mi bylo divné a použila jsem Google. A našla toto 😔. Prý zítra posílá, ale obávám se, že peníze už neuvidím... Jinak se jednalo o jiné číslo účtu... Pokud by náhodou zboží došlo, tak napíšu... Ale dle popisu praktikuje stále stejné věci.


user picture
Pedro 1. 05. 2024

Pro Hanu. Pokud se jedna o stejnou osobu a jiné číslo účtu, tak by bylo dobre jej sem doplnil, aby se zde dalo vyhledat.


user picture
Jan Milan Samko 2. 05. 2024

přidal/a číslo účtu: 5461534083/0800


user picture
Jan Milan Samko 2. 05. 2024

Dobrý den, právé jsem též naletěl. Co mohu udělat abych ziskal penize zpet? Dekuji moc za radu


user picture
Jan Milan 2. 05. 2024

Ten podvodník se jmenuje Radek Masařík


user picture
Kamila 2. 05. 2024

Dobry večer pane Milane, jak to víte? Prosím o info děkuji za pomoc a hezky večer….


user picture
Hana 2. 05. 2024

Pro Pedra. Číslo účtu již zmínil pan Milan. Chtěla jsem pouze počkat do dneška, zda náhodou nepošle...


user picture
admin 3. 05. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Radek Masařík k bankovnímu účtu: 5461534083/0800

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.