Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na Bazoši jsem 25.3.24 kupoval stan za 300,- a jakmile jsem poslal peníze na účet: 2502794567/2010 pán přestal komunikovat. Jeho profil na Bazoši: StanHub a má falešné tel. č. 73749900 (pouze 8 čísel) totéž zboží nabízí i profil "Vlasta" se stejným mobilem?! V hodnocení na Bazoši u svého profilu má pouze SAMÉ PODVODY od podvedených lidí !!! Tam si to přečtěte StanHub a Vlasta.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Zbyněk Děckuláček 3. 04. 2024

Ano, mám stejnou zkušenost. Na bazosi jsem od pána chtěl koupit podberak. Je to podvodník.


user picture
Marie Zíková 4. 04. 2024

Po sms zprávě prodejci, o odeslání částky na č.ú. 250279456/2010, za objednané zboží, přestal [email protected] komunikovat, na uvedeném tel.č. 737499026 nikdo nezvedá. N Bazoši byla rovněž stejná nabídka od "Vlasta", boty Converse, několik druhů a značkové oblečení, vše nové, dále nějaké rybářské potřeby. Já jsem jeho inzerát č. 205858635 našla na Sbazaru, tam stále nabídka je. Kecky Converse, boty na golf, oblečení (vš značkové, nové) a rybářské potřeby. Jediný věrohodný údaj je asi č. účtu. V Živnostenském rejstříku je uveden pouze jeden Stanislav Hudáček, je uvedena i adresa, není však jisté, zda se jedná o téhož člověka. S ohlášením podvodného jednání e chystám na Policii ČR. Prosím, kdo máte tu moc, najděte podvodníka a zastavte ho. na Bazoš i na Sbazar jsem posílala stížnost.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.