Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Odpověď na můj inzerát na bazos.cz z podvodného e-mailu [email protected]. První e-mail dotaz na koupi, druhý e-mail dotaz na stav prodávané věci a třetí e-mail v tomto znění: Prоsím uveďte svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu. Poté vám zašlu kurýra společnosti Balíkovny. Založím objednávku a uhradím ji. Po vašem potvrzení objednávky a připsání platby na váš účet vás společnost Balíkovny kontaktuje a domluví s vámi čas doručení. Po připsání peněz vám bude kurýr doručit objednávku a poštovné již bude uhrazeno, takže nemusíte platit nic navíc -- Sabina Uxová Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Šumperk, Gen. Krátkého 1
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
VíKo 3. 04. 2024

Stejně. Na můj trolling nereaguje. Připojit se nechci, jen potvrzuji.


user picture
Zlata 4. 04. 2024

totožná odpověď na náš inzerát, telefonicky nejedná


user picture
Jirka 8. 04. 2024

stejný dotaz na inzerát od ing. Sabina Uxová "Můžete mi říct, v jakém stavu a kdy jste koupili?" .....navíc o hodinu později to stejné od: ing. Tereza Hrazdírová Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Šumperk, Gen. Krátkého 1 Asi kolegyně s z práce :-)


user picture
Hana 8. 04. 2024

Taky mi psala Ing. Sabina Uxova z Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Šumperk. Pise zvlastne, takze to je urcite fejk a nejaky cizinec. Jsem rada, ze jsem to jmeno zadala do Google a precetla si zdejsi recenze.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.