Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Na vinted prodává hračky a věci po dětech, zboží neodesílá.Profil terezii001. Dáma je z Bruntálu,Tereza Horká, Květná ul.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavlína Lišková 18. 12. 2021

Dobrý den, paní mi slíbila albi tužku a já ji poslala 869kc a nemám zboží ani peníze


user picture
Ana 18. 12. 2021

Nejmenuje se Horká, ale Horkelová. Jděte na policii, už je proti ní podána řada trestních oznámení.


user picture
Renáta Němcová 19. 12. 2021

Jj,dáma je drzá,že to není snad ani možný.Podle me se trochu přibrzdila a vrátila peníze až když jsem ji napsala,že vím o spisu co na ní PČR vede a připojím se k dalším okradenym.S Albi tužkou jste min 3-4 člověk co jí koupil.


user picture
Jirka Dostál 20. 12. 2021

Podobně okradla mou manželku. Tušíte někdo číslo spisu a jakým způsobem se dá k oznámení přidat? Díky. jd


user picture
Renáta 20. 12. 2021

Zadejte sem do vyhledávače její tel .c.a u jineho podvodu najdete v komentářích


user picture
Ana 20. 12. 2021

Dobrý den, číslo spisu je KRPS-310716-18/PŘ-2021-011419-KUR. Řeší to už policie v Kopřivnici Moravskoslezský kraj, ale zajděte na obvodní oddělení policie u vás, oni už to spojí. Hromadné trestní oznámení se nepodává. Každopádně na dotyčnou už je podána celá řada oznámení.


user picture
Jirka Dostál 21. 12. 2021

Stejně jako Renátě Němcové Horkelová vrátila peníze pod pohrůžkou nahlášení na policii s tím, že vím o existujících trestních spisech na její osobu. Doufám, že pro ostatní to také dopadne dobře a Horkelová za ty podvody náležitě zaplatí i s úroky.


user picture
Renáta D. 4. 01. 2022

Dobrý den, přes Sbazar jsem takhle 13.12.2021 koupila LEGO Harry Potter od paní pod jménem "Andrea", email: [email protected]. Inzerát hned smazala a tento email buď také zrušila, nebo mě blokuje, vrací se mi od včerejška zprávy už nedoručitelné. Poslala jsem platbu ve výši 1580 Kč na účet 670100-2219676696/6210. Nejprve paní komunikovala normálně. Pár dní jsem počkala, pak jsem balíček urgovala, že bych to potřebovala mít doručené do vánoc, měl to být dárek a věděla to. Lego mělo být jen rozbalené, vhodné jako dárek. Fotky vypadaly v pořádku. Vymlouvala se, že neměla čas, přestávala komunikovat. Když jsem pohrozila, že se mi to nějak nelíbí a budu nucena hlásit jako podvod, tak hned reagovala, že vše napraví, jestli teda chci vrátit peníze nebo to má poslat. Mě však nenapadlo, že je to opravdu podvodnice a souhlasila jsem, ať to pošle, i kdyby už pošta nedoručila do Vánoc. Je to tak sprosté okrást takhle matku o dárek pro děti... už jen proto jsem se rozhodla to nenechat být a mám rozepsané trestní oznámení a jdu s tím na PČR. Na štědrý den mi napsala, že balík poslala. Čekala jsem až do včerejška a mi došlo, že je to podvod. Nemám ani LEGO ani peníze. Našla jsem tuhle stránku. Je to mírně utěšující, že v tom nejsem sama a je to lekce.


user picture
Renáta D. 4. 01. 2022

přidal/a email: [email protected]


user picture
Tomáš 15. 03. 2022

Na marketplace pod účtem Иржи Крал prodával Apple Watch 4 za 3.000,-. Dohodli jsme se na půlce předem na zmíněný účet, zbytek na dobírku. Balíček samozřejmě nedorazil, údajně chybně zadané údaje. Pán mi poslal falešné potvrzení prý ze Zásilkovny při předání balíčku (nekompletní údaje, číslo balíčku neexistuje). Následně byla domluva na vrácení peněz, které více než týden nedorazily. Pán tvrdí že peníze dávno odeslal. Dnes mi došla trpělivost a přidávám se k vám všem a jdu vše ohlásit na PČR.


user picture
[email protected] 11. 04. 2022

Tak já též naletela, koupila jsem autosedacku za 1460,- a samozřejmě neviděla ani sedačku ani peníze. Řeším cca 2 měsíce. Zkusila jsem pohrozit dle vašich rad číslem spisu a tím, že vím, že je vedena na PČR a snad dostanu peníze zpet. Řešila jsem přes marketplace a účet má tento: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076739847738

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.