Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Sháněli jsme štěně maltézáčka bez PP, našla jsem na Bazoši inzerát se štěňaty za 9 000,- z okresu Karlovy Vary. Inzerát byl pěkně napsaný, podepsaný panem Hnátkem. Psali jsme sms a pan nám hned volal přes Whatsapp prý z důvodu, že je v Asii na dovolené. Chtěl zálohu 4 000,- na polský bankovní účet PL89116022020000000603765905 jeho údajné polské partnerky, zněl opravdu přesvědčivě, komunikovali jsme každý den telefonicky přes Whatsapp, i když jsem odmítla posílat zálohu na účet předem, začal tlačit a já jeho přesvědčovacím metodám bohužel podlehla a zálohu poslala. Poté mi poslal vyfocenou a podepsanou rezervační smlouvu na štěně se svými iniciály a domluvili jsme se na dni, kdy si pro pejska přijedeme. Nakonec přestal komunikovat a v den, kdy jsme si měli pějska vyzvednout na uvedené adrese, bydlel opravdový pan Hnátek, který neměl o ničem ani tušení. Někdo se za něj bohužel vydával, použil jeho jméno, adresu trvalého pobytu, postavení ve společnosti i jeho práci. I díky tomu, že jsem si o panu Hnátkovi našla vše na internetu a všechny informace k němu seděly, jsem mu věřila. Bohužel jsem neměla, tento podvodník se za tohoto pána pouze vydával. Telefonní čísla měl dvě, obě čísla jsou z předplacené karty Sazka Mobil, začínající 704..Druhé číslo bylo: 704197691. Nyní se na bazoši objevil další inzerát, stejné fotky štěňat maltézského psíka, jen z jiného města - už ne Karlovy Vary, ale Vyškov, za stejnou cenu 9 000,-. Tady se opět vydává za někoho jiného a má jiné číslo - 704 201 589 - opět předplacená karta Sazka Mobil. Dejte si pozor, ať nepřijdete zbytečně o peníze, jako já, až moc důvěřivá koza.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.