Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pán inzeroval grafickou kartu na Bazoši, po domluvě jsem odeslal peníze za poštovné. Poté pan sliboval odeslání několik dní, poté ustala veškerá komunikace…
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jana Povolná 5. 04. 2024

Kupovala jsem film na DVD Koralína, který mu zústal "po jeho zesnulé vnučce". Nechal si zaplatit, potvrdil převzetí platby a přestal reagovat. Na požádání o vrácení částky s tím že jinak dostane negativní hodnocení a nahlásím jej na PČR smazal veškeré své inzeráty (nabízel hry, asi i herní konzole, playstationy).


user picture
Conf 5. 04. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jakub Wiesner k bankovnímu účtu: 2305909003/5500


user picture
Andrea Hornová 15. 04. 2024

přidal/a číslo účtu: 2305909003/5500, telefonní číslo: 702961269, email: [email protected]


user picture
Andrea Hornová 15. 04. 2024

Opět stejné jméno Jakub Weisner (na whatsAppu ~Jakub Iphone Wiesner pod tel. číslem 702 961 269) a pod stejným e-mailem [email protected] nabízí léky na recept a k tomu píše až neuvěřitelné pohádky co a jak zajistí. Uspokojí se i s částkou jen za poštovné, jen aby si tak zajistil alespoň pár korun. Pak začnou důvody proč neodeslal. CHTĚJTE VŽDY AUTENTICKÉ FOTKY TOHO CO VÁM KDO NABÍZÍ!!! U tohohle šmejda mám jeho podobu z fotky co měl na profilu WhatsAppu, dnes už si tam dal papouška, patrně se s ním ztotožňuje, ale asi neví, že jemu je spíš identická straka. NIC MU NEVĚŘTE, JE TO ŠMEJD co lže jak baron Prášil. Mám možnosti v rodině a budu podávat podnět na policii, patrně čeká, že mi to za těch vymámených 100Kč nebude stát, ale mě to díky snazšímu oznámení nedělá problém a najít si jej dle čísel účtu to nebude problém ani pro PČR. Navíc obchod ač jen s podvodnými sliby, týkající se nedovoleného prodeje léků na předpis je jako podnět lepší, než jiné předměty, jak se pod jeho kontaktními údaji zde dají najít (jinak zde figuruje i s č.ú:263453255/0600 (Jakub Wiesner) a pod e-mailem: [email protected]) Veškerou komunikaci s jeho historkami a výmluvami mám uloženou, tak jako jeho původní profilovku na WhatsAppu.


user picture
Alena 16. 04. 2024

Jeho adresa Svatopluka Čecha 1349/4 Praha 10 Vršovice. Snad pomůže.


user picture
Marek 16. 04. 2024

Na pána stačilo uhodil ohledně jeho jména a bydliště, že víte kdo a odkud je a najednou je komunikace velice rychlá.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.