Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na sbazaru jsem si domluvila s paní koupi Dyson kolmofenu airwrap. Paní vystupovala opravdu slušně, na vše odpovídala a pořád chápala mé obavy z nákupu na dálku. Poslala jsem poštovné 200 Kč s tím, že samotný balík přijde na dobírku. Asi za 3 dny byl balík podán u PPL. Pak jsem zjistila, že do ppl boxu, rikam si, asi je to levnější než na adresu. Pak mi napsala, ze dobírka šla pouze na 5000,ale smluvena castka byla 7300, jestli ji zbytek doplatim. Kdyz byl balik oznaceny ppl jako v boxu, poslala jsem dalsi 2100 na ucet (ja hloupa jeste pred vyzvednutim). Balík přišel prázdný, malá krabice, jeste otevřená. Na nic nereaguje. Okamžitě jsem řešila s Policii, tam jsem zjistila, že už jde o 3. Případ s tímto bankovním účtem. Dle všeho ani nejde o ženu. Je tu ještě někdo takový?
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 7. 04. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Viktor Theile k bankovnímu účtu: 2933386143/0800


user picture
Veronika Vyskočilová 8. 04. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPK-30796-2/PŘ-2024-190215 - MARIÁNSKÉ LÁZNĚ, 7300,-


user picture
Viktor Theile 8. 04. 2024

Dobrý den, stal jsem se obětí podvodu. Byl jsem chybně označen, jako podvodník. V dobré víře jsem poslechl kamaráda. Po zjištění, že on někoho okradl, jsem podal trestní oznámení, abych se očistil. Vše mohu doložit. Žádám, aby byl smazán komentář. Předem děkuji. V případě vysvětlení mě kontaktujte. Viktor Theile.


user picture
Viktor Theile 8. 04. 2024

[email protected]


user picture
Veronika 8. 04. 2024

Nic se mazat nebude, peníze šly na váš účet. Nezajímá mě to. Banku jsem vyzvala, aby řešila vrácení platby. To vás zřejmě nezajímá, jako majitele účtu, kam byly finanční prostředky poukázány. A zřejmě nemáte v úmyslu je vrátit. Oni vám zřejmě chodí běžně peníze jen tak na účet.


user picture
Viktor Theile 8. 04. 2024

Dobrý večer, i já jsem v této věci poškozený, proto jsem také podal trestní oznámení, a zveřejněním mého jména dochází k dalšímu mému poškozování.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.