Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dne 15.3.24 jsem reagovala na webu bazos.cz na inzerát s prodejem vstupenek na Judas Priest do Prahy, který se konal 29.3.24. Inzerce byla na Martina z Českých Budějovic. Jelikož rozdíl lístků nebyl velký (200,-/kus), tak jsem pána kontaktovala, abychom jsme se domluvili, aby mi to poslal poštou. Měla jsem zájem o 2 vstupenky (3600,-). Pán mi napsal číslo účtu kam peníze poslat a abych mu napsala adresu, kam je má poslat. Jelikož jsem nestíhala, tak mi psal sms, jestli je teda beru, protože už mu píšou další zájemci a poslal mi foto smsky. Reagovala jsem, že ano. Peníze jsem mu posílala v pátek kolem 15té hodiny s tím, že jsem mu napsala, že jsem si to rozmyslela, že ať mi je pošle na mail. Že je to rychlejší způsob. Jeho reakce byla, že mi je odešle jakmile mu dorazí peníze, že mu ještě nepřišli. Tak chtěl po mne potvrzení. Poslala jsem mu na mail [email protected]. Pak jsem mu psala v pondělí, jestli mu peníze dorazili. Žádná reakce, tak jsem mu volala. Nejdřív mi řekl, o čem to mluvím a když jsem mu to připomněla, tak si vzpomněl a řekl, že se ráno díval, že tam nic nebylo. Tak se "přihlásil" a řekl mi, že mi je teda pošle poštou. Jenže jsem mu řekla, že jsem si to rozmyslela, že ať mi je pošle na mail. Že jsem mu napsala do sms. On, že OK. Tak jsem čekala na mail. Nic mi nepřišlo, tak jsem mu volala znovu a řekl mi, že mi ho poslal. A když jsem se ho zeptala na jaký mail mi ho poslal, tak řekl, že na [email protected] (představila jsem se příjmením). A já na něj, že to není můj mail, že jsem mu mail poslala do zprávy. Omluvil se mi a řekl, že to hned napraví. Nic. Tak jsem mu napsala sms, že nic pořád nepřišlo. Od té doby se mu nemůžu dovolat (19.3) Zablokoval si moje číslo.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jana Dudlová 7. 04. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: Č. j. KRPA-98246-1/PŘ-2024-001417 - Místní oddělení Pankrác, Na Pankráci 9, 14000 Praha 4, 3600,-


user picture
Conf 7. 04. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Markéta Vlasáková k bankovnímu účtu: 1021346881/5500


user picture
Markéta Vlasáková 8. 04. 2024

Dobrý den, jen bych chtěla informovat, že můj účet byl bohužel použit k podvodům. Už se to řeší na kriminálce v Kamenici nad Lipou. V souvislosti s jiným případem. Pokud Vás zajímá víc, klidně mi napište. Samotnou mě štve že v tom konfigurují aniž bych o to měla zájem.


user picture
Jana 8. 04. 2024

Dobrý den, Martino. Tak to jste potom asi Vy, kvůli čemu se mi ozvali od Policie, že se jedná o trestný čin. Pokud jste to nahlašovala. Dneska jsem byla kvůli tomu znovu vypovídat. Prý jsme zatím tři. Doufám, že se to vše vyřeší.


user picture
Markéta 8. 04. 2024

Dobrý den Jano, já to nenahlašovala, bohužel jsem přijala objednávky od paní, která to zaplatila z peněz o které Vás obrala. Zaplatila to vlastně tak, že to rovnou nechala poslat na účet mě a tím do toho zapletla i mně. Když jsem to zjistila tak jsem volala na kriminálku do Kamenice nad Lipou, která řešila první nahlášeny případ. Dodala jsem jim veškerou komunikaci, faktury, adresu na kterou si nechala zaslat zboží a informovala jsem je i o těch dalších dvou objednávkách, které u mne udělala a mezi nima jste byla i Vy. Štve mě, že v tom takhle figuruje můj účet a vlastně i já aniž bych o to stala. Jen mne nějak nenapadlo že to někdo udělá tímhle způsobem. Každopádně doufám a věřím že se to brzy vyřeší a tu paní nebo pana brzy chytí.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.