Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podežřelé individuum na falešném FB profilu Martin Fekl (https://www.facebook.com/profile.php?id=61558240501293) prodávající Steam Deck na Facebookové skupině: BAZAR: Steam Deck,Asus Rog Ally,Lenovo Legion Go,OneXplayer,Nintendo Switch Prosba o okamžité odeslání peněz s nátlakem. Měl byste zájem Martin Budete to chtít teda poslat Martin Martin Fekl Poslali jste Omlouvám se, jsem v práci. Poslali jste Nemohu na telefon. Martin Aha Martin Martin Fekl A budete to chtít odemne koupit Poslali jste Kolik mám kam poslat? Martin Poslat zasilkovnou Martin Kolik jste ochotný nabídnout Martin Martin Fekl Pošlete adresu stačí odkaz zasilkovny a email Poslali jste 800 Kč. Martin Beru Martin Mám teda poslat účet mam RB poprosím o okamžitou až to teď dáte obratem vám napíšu že dorazilo dejte vědět pošlu účet Martin Martin Fekl Pošlete adresu Poslali jste Dobře. The Candy Store, Brno. Martin Dobře Martin Pošlete to okamžitou přijde to hned budu moc se podívát jestli přišlo v pořádku Martin Pošlu účet Martin 4962937003/5500 Martin Martin Fekl Posíláte teda mám svama počítat Martin Martin Fekl Martin Dopiste ještě email Martin Martin Martin Fekl Napište mi ja zachvili vyjíždím Poslali jste Dobře, díky. Poslali jste Odešlete tedy na adresu. Poslali jste Pošlu Vám to. Martin Martin Fekl Ano pošlete 800 rovných a doposlete email Poslali jste [email protected] Martin Martin Fekl Az to ted date dejte vědět ať vím podívám se
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 9. 04. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Zdeňka Menclová k bankovnímu účtu: 4962937003/5500

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.