Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dne 18.dubna jsem přes FB market zareagoval na nabídku Lego Harry Potter za 400 Kč (konkrétně set 75953), kdy jsem si vyžádal i navíc fotky zboží se jménem prodejkyně a datumem, tedy prodávající pravděpodobně zboží vlastní. V inzerátu byl důvod prodeje "Dcerka je na tohle ještě malinká, ráda bych poslala dál", uživatelka Hanna Uhoříková. Její bydliště Příbram bylo od mého vzdálené, proto jsme se domluvili na zaslání přes Balíkovnu, kde mi sdělila i svůj email. Na FB Market má i další inzeráty, ale ty už dle jejích slov neplatí, pouze zapomněla smazat. Na odeslání balíku jsme se domluvili ihned ten den, peníze jsem odeslal převodem, poslední zpráva od prodejkyně byla že po 16.hodině bude mít cestu na pobočku Balíkovny. Od té doby neodpovídá na zprávy.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Patrik Mareska 19. 04. 2024

Dobrý den, podle všeho nejste podvedený sám. Paní už zde několik záznamů má: https://www.podvodnabazaru.cz/post/show?postId=10410


user picture
Conf 20. 04. 2024

Bankovní účet 339221056/0300 se nepodařilo ověřit.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.