Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodává věci na sbazar bazos ,nechá si poslat zálohu na dobírku a to je vše.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 23. 04. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Petr Rigo k bankovnímu účtu: 7028452836/6363


user picture
Olina 23. 04. 2024

omyl mě ukazuje jméno účtu když pošlu 1 Kč Ringo


user picture
zase podvod 23. 04. 2024

Dnes jsme odepsali znova z jiného emailu a pohádka stejná pošlete peníze na dobírku předem. číslo účtu stejné jako včera. DŮRAZNĚ VARUJI PRODÁVÁ NA SBAZARU A JE TO PODVOD. EMAIL [email protected] JE TO PODVODNÍK


user picture
David Mikota 23. 04. 2024

Taky sem se napálil zaplatil sem výmluva že peníze nevidí na účtu a už žádná komunikace. Je to podvodník [email protected].


user picture
Martin V 29. 04. 2024

Taky jsem poslal peníze po dvou dnech kdy nepřišlo potvrzení o přepravě na dotazy o odeslání zásilky nebylo ani jednou reagováno. Jakmile dostane peníze přestane komunikovat.


user picture
olina 29. 04. 2024

žádný Rigo to není je to Petr Ringo se jmenuje znám ho moc dobře bydlí adresa sídliště 1017 Šluknov


user picture
Daniela 4. 05. 2024

Na Facebooku se prezentuje jako Eliška Behancová. Ve skupince v aukcích jsem vyhrála PS3. Peníze a kód na Zasilkovnu poslány. Měla poslat 2.3. od té doby nekomunikuje. Ale nejsem blokla a účet stále existuje.


user picture
Milan 5. 05. 2024

Na bazošit jsem zakoupil saxofon, zaplatil předem na stejný účet 7028452836/6363, ale od té doby paní Eva nekomunikuje a nic nepřislo a nejsem jediný, kdo koupil stejnou věc. Podám trestní oznámení, tak snad se jich snad sejde hodně, aby se někam posunulu.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.