Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Zdravíčko všem. Upozorňuji tady na ten profil na fb “Niky Kratochvílová”, který se mě dnes snažil obrat o 3000,- za lístky na koncert. Snad neúspěšně. Konverzaci zahajuje zprávou o tom, že “zájemce před vámi nekomunikuje, a tak dá přednost vám”. Když jsem navrhla, že bychom si raději sepsaly smlouvu, začala se vykrucovat, že je to na ní moc složité a podobně. Číslo účtu by nejspíš mělo být: 211066210/0600. Dávejte pozor a přeji krásné svátky.🙏🏻 Update: Myslím, že jde o známého pana Kratochvíla. Podle způsobu komunikace, kterou jsem viděla v jiných příspěvcích tady ve skupině.👀
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jitka Sobolová 27. 12. 2021

dnes si toto číslo inkasem z mého účtu vyžádalo 394Kč pod variabilním symbolem: 2445985818, specifický symbol: 54 Je to č. účtu: 211066210/0600 Děkuji Vám, kdo jste tu upozornění vložil, podám oznámení v bance k zablokování a změně čísla účtu.


user picture
E. P. 21. 03. 2022

Zdravím všechny, co se čísla účtu týče, tak jsem na toto číslo (211066210/0600) narazila při nákupu jízdenek přes idos.cz u Českých drah.


user picture
Babajaga 15. 11. 2022

Zdravím trochu mě polekalo, že mě na tenhle bankovní účet odešli 2 platby v jeden den pár měsíců zpět, když sem kontroloval výpis a pak jsem si vzpomněl že sem dobíjel peníze na Sazka účet, natož sem si ověřil transakce na Sazka účtu, že v ten den sem tam opravdu 2x dobíjel. Nechápu tedy jak tohle číslo účtu může mít spojení s nějakým IDOS, nebo podvodem s lístky na koncert. Pokud někdo má k tomu nějaké vysvětlení prosím aby přidal komentář. Díky


user picture
gerbera 31. 01. 2023

Neprováděl jsem platbu ani na IDOS, ani na Sazku a stejně mě odešli peníze. Kdo je vlastník účtu nevíte?


user picture
anone 3. 03. 2023

Měla by to být platební brána PayU, odesílal jsem přes ní peníze tipsportu.


user picture
Kyra 7. 03. 2023

Po přihlášení do internet banky se mi místo přehledu hned objevila PayU platba na č.ú. 211066210/0600 i když jsem žádnou neprováděla. Volala jsem do banky a museli mi zablokovat a vyměnit kartu a změnit heslo do internet banky. POZOR NA NĚ!!!!!


user picture
Siky 4. 05. 2023

Také mám platbu na toto číslo a když jsem začal pátrat, tak jsem zjistil, že číslo účtu je společnosti PayU , tedy spol, přes které se dělají různé platby. V mém případě platba za pojištění u Allianz, tedy se může normálně jednat o platbu čehokoliv. Krásný den


user picture
Cecil 31. 08. 2023

211066210/0600 je bankovní účet PayU.


user picture
Kedar 24. 01. 2024

Dnes jsem se při kontrole výpisů z banky taky polekal a při zadání daného účtu v google jsem se dostal až sem. :-) Je to již zmiňovaný PayU. Já řešil 2 platby v 1 den. Až ve staré poště jsem zjistil, že to byly platby na eshopech Lidl a Kaufland. Docela jsem si oddechl. Že by peníze na takový účet odešly jen tak je nesmysl. Neprovedl nákup někdo z rodiny? Nebo neměli jste povolené platby kartou na internetu a někdo to využil? :-)

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.