Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník nabízel mobil zn.Huawei P30 Pro za 2500 kč.Po zasláni zálohy ,se už neozval, ani nereaguje navýzvy , Nabízel tak ještě Huawei P40 ,taky za 2500 kč ! U inzeratech bylo místo -Kutná Hora .
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Květuše Šilhavá 1. 02. 2022

Podle účtu jsem dohledala tento další podvod kromě toho, který jsem přišla nahlásit. Na Bazoši s tímto číslem účtu prodává člověk pod jménem Kateřina Kuchařová a s e-mailem [email protected]. Nejdříve vše v pořádku, vypadalo to, že jde o matku v nouzi, na prodej telefonu Xiaomi Mi 11I spěchala a slíbila ho zaslat následující den. Komunikace byla věrohodná. Po obdržení peněz ještě komunikovala, po druhém dni se už neozvala, na e-maily nereaguje a telefon 704771184 je nedostupný. Místo je též Kutná Hora.


user picture
Květuše Šilhavá 1. 02. 2022

Omlouvám se za nepřesnost. Osoba vystupuje pod jménem Klára Kuchařová, ne Kateřina.


user picture
Petr 5. 05. 2022

Paní vystupuje i pod tímto jménem Pája Vorlíčková - https://www.facebook.com/marketplace/profile/100000027133323/?referral_surface=messenger_banner snaží se po otázce na vyzvednutí zdůraznit, že zboží může i dovézt po složení 50 % částky předem na účet telefon na ní 739939167


user picture
Radek 11. 05. 2022

nereaguje já teda jenom 265 kč řeším z KB uvidíme podvodnice učet vedeny 115-2172690297/0100 GAZDOVÁ ELIŠKA


user picture
Tina 20. 05. 2022

Také se přidám k podvedeným, ale odmítám to nechat jen tak a smířit se s tím, že si bude vesele okrádá dal, i když jde o hloupé čtyři stovky. Pro mě je to částka, kterou přežiju, pro jiné to může být dost peněz, takže mě čeká PČR a pokusím se to vykomunikovat s bankou.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.