Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Z fb.... Ahoj,určitě nedoporučuji obchodovat se slečnou pod nickem Můra Můra! Je to fakt mura🤣 minulý týden reagovala na mou poptávku kalhot,nabídla mi,že mi je pošle,ale chtěla poštovné předem (chápu,já si ho taky nechávám posilat) zadala jsem okamžitou platbu a kalhoty se měli hned ten den posílat,ale..Od chvíle,kdy ji dorazilo mých 150 kaček vázne komunikace,ač je slečna neustále aktivní,téměř v každé zprávě nezapomene zmínit svého přítele (přítel chce poslat poštovné předem,řeknu přítelovi o číslo účtu,přítel odešle,zeptám se přítele,přítel je v práci,nemluvila jsem 2 dny s pritelem) až nakonec už žádný přítel není.,dnes mám informaci,že se údajně rozešli...Samozrejme po týdnu žádné kalhoty nepřišli,údajně odeslané,ale ani číslo balicku nemám a když jsem volala na poštu,tak na mé jméno žádná zasilka není.Tedy je,ale ne od ní.Je hrozně fajn,že jsem informována o jejím soukromém životě,ale informace o balíčku a kalhotách nikde.Pokud máte někdo také negativní zkušenost,prosím,kontaktujte mne.Je to blbych 150kc,ale už jen z principu to tak určitě nenechám. Cislo uctu je 7395352001/5500.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.