Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník prodává lego a oblečení na FB marketplace, inzeruje zboží, které nemá a neposílá, nechává si posílat peníze předem. Vydává se pod několika jmény, které spojuje stejné číslo účtu. zjištěná jména: Nikola Marinová/Anička Procková...
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
KK 22. 01. 2022

Stejný příběh, stejné číslo účtu, tentokrát pod jménem Dominika Píšová s id Domm.Pisova. FB po nahlášení účet pravděpodobně zablokoval nebo byl smazaný podvodníkem.


user picture
1guess1 24. 01. 2022

Krásný den, tak tato slečna začala řádit již i na Vinted, kde si od vícero slečen nechala zaplatit za stejné oblečení, ale oblečení ani peníze už nikdo neviděl 🙏 stejné číslo účtu… Jde s tím na policii?


user picture
Jana 24. 01. 2022

Dobry den, tato pani me taky okradla. Chci to zacit resit, pokud jste byli take okradeni, dejte vedet. Cim vic nas bude, tim vetsi silu budeme mit :)


user picture
Lucka 27. 01. 2022

Dobrý den, tak jsem se taky nachytala. Poslala jsem 968Kč a nic nemám a Nikola Marinová si smazala účet na Fb.


user picture
JS 27. 01. 2022

Podvod byl oznámen také na FB skupině: Podvodníci z marketplace aj., osobou jménem Jan S. Kdo se chce podílet na pátrání prosím napište mu SZ, díky.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.