Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávám stůl, kontaktovali mě přes whatsapp okamžitě, nejdříve dotazy na stav, dokonce jsem poslala další fotografie. Pak žádost o poslání přes PPL, že oni zaplatí, přijede kurýr. Chtěla jsem odkaz, jak služba funguje. Dostala jsem https://eu-orders.site/ppl/cz/info. Vím, že PPL přebírá jen zabalené zásilky v kartónu, tak jsem zájemci napsala, že mi to nestojí za to se s tím piplat. Prý se kurýr o vše postará. Ověřila jsem si na zákaznické lince PPL - dostalo se mi varování, že jde o podvod. Tak jsem milým zlatým napsala, že do toho nejdu a přeji jim smůlu při lákání dalších obětí.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Luky 10. 02. 2022

Chci potvrdit totéž, pán mi napsal na whatssap že má zájem o sedací soupravu , že si objedná kurýra a že mi pošle peníze s nějakým odkazem. Když jsem mu řekl že na žádný odkaz klikat nebudu a že jsem zjistil že je to podvodník ihned si mě zablokoval !!!


user picture
Petr 16. 02. 2022

přidal/a telefonní číslo: 603394718


user picture
Petr 16. 02. 2022

Dnes 16.2.2022 chtěl koupit na tomto čísle pan kola a stejný případ. Ověřte si s kým si píšete, buďte opatrný 👍


user picture
Bara 16. 02. 2022

Dnes to same, pan se ozval ze ma zajem o koupi sad pneumatik, zaslal odkaz kde pri zadavani chteli zustatek uctu, psali jsme mu ze se nam to nezda a takto platbu neprovedeme, dusoval se ze to dela jiz po nekolikate a je to vse vzdy bez problemu ze to takto ppl vyzaduje po kazdem, platbu jsme chteli provest pres ucet pan nas prosil ze to jiz u ppl zaplatil a platba bude vracena az za 14dni ze je to urcite bezpecne, po hledani na internetu zjisteno ze to pan Ladislav Nemecek nedela poprve, po zaslani sms co je to za smejda, nereaguje, telefon vypnuty a rodinna fotka z whatsappu smazana!!!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.