Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dala jsem si inzerát na Bazoš, že koupím domácí pekárnu na náhradní díly.Odpověděla mi údajně paní Iveta přes Whatsapp,na fotce měla fotku malé holčičky, Psala, že má pekárnu doma a pošle mi ji ihned, jakmile ji dorazí na účet manžela ode mě 300Kč.Riskla jsem to a peníze poslala.Nic mi nepřišlo a paní přestala komunikovat.Nyní je telefon nedostupný.Je nás poměrně dost podvedených dle komentářů některých i z roku 2020 a podvodník nebo podvodnice podvádí vesele dál.Chtělo by to nějak už zarazit.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Ivona 10. 03. 2022

přidal/a číslo účtu: 2246123173/0800, telefonní číslo: 605325857


user picture
Ivona 10. 03. 2022

Včera jsem taky odeslala částku 350kč na dopravu skříní. Po odeslání samozřejmě nikdo nekomunikuje a nemám ani skříně a ani peníze zpět. Účet je vedený na jméno David Myšák. Chtěla bych se připojit k trestnímu oznámení, nevíte, podával už někdo?


user picture
Ivona 11. 03. 2022

Tak dnes jsem na podvodníka "Davida Myšáka" podala trestní oznámení pod č. KRPB-55443. Nebyla jsem první. Prosím, přidejte se i vy ať mu to neprochází.


user picture
Alena 27. 05. 2023

Telefonní číslo podvodníka nebo podvodnice č. 605325857 je v této době opět aktivní na whatsappu tentokrát s profilovou fotografií portretu mladé, tmavovlasé a hnědooké dívky.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.