Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chce z vás vytáhnout data: Okay...I’m ok with the price and I’ll add up 10% of your asking price for the shipping cost via EMS post. Christopher Adcock 970 County road 439 78160 TX, USA Send me your details Account name Account number Bank Name Iban Swift code I will transfer to your account plus shipping cost and you ship it to the address via EMS after the transfer. Best regards !!!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Monika 20. 03. 2021

Chce vytiahnuť bankové údaje, iban, swift, číslo uctu a meno na karte.. jedna sa pravdepodobne o podvodníka,


user picture
RT 26. 03. 2021

Mám s ním stejnou korespondenci. Ale na druhé straně, pokud já požaduji za zboží zaplatit předem, nejsou ty údaje, které on požaduje nutné pro transfer finančních prostředků? Jak jinak by mi mohl zaplatit předem? Jedná se skutečně o podvodníka?


user picture
Monika 26. 03. 2021

Tvrdil že je z Čiech , ale chcel aby som balík posielala do USA, na adresu niekam do Texasu a keď som to pozrela na googli tak v tej oblasti neboli ani domy, bolo to niekde v odľahlej oblasti v horách..


user picture
Patka 26. 03. 2021

Stejna skusenost, obdrželi jste peníze?


user picture
RT 26. 03. 2021

No, já jsem si na netu přečetla na něj recenze a raději jsem kontaktní údaje o svém bankovním účtu nezasílala. Ale, jak by mi mohl uškodit, kdybych mu bankovní kontakty zaslala? Snad to má banka nějak jištěné? A číslo platební karty bych mu určitě nezasílala. Takže nevím, ale šestý smysl mi říká, že to s ním nebude OK.


user picture
J 29. 03. 2021

Dávajte si pozor! Pošle vám falošné potvrdenie o platbe, kde bude napísané, že bankový transfer bude uskutočnený na váš účet až keď mu potvrdíte podacie číslo zásielky. Email je však falošný a teda žiadne peniaze zaň nedostanete.


user picture
RT 29. 03. 2021

Ano, toto již znám, už se mi to stalo u jiného podvodníka. Samozřejmě jsem mu nic nezaslala. Ale tomuto jamesharris... jsem ihned napsala, že (falešné) bankovní avízo neberu. Potvrdil mi, že mi skutečně pošle peníze na účet a chtěl opětovně bankovní kontakty. Z opatrnosti jsem mu nic nezaslala a zeptala jsem se jej, jak to, že je na blacklistu veden jako podvodník, co mi k tomu řekne, a od té doby se neozval.


user picture
He 11. 04. 2021

Ahoj. Musím se k vám připojit, také jsem byla podvedená.Panovi jsem odeslala balík a teď nevím jak bych mohla tu zásilku co nejrychleji zrušit.. Prosím neví někdo co bych v první řadě mohla udělat?


user picture
RT 11. 04. 2021

A nechala jste si zaplatit předem?


user picture
He 11. 04. 2021

Ne,psal mi že až balíček odešlu a pošlu mu podací číslo tak že mi banka převede peníze.A už je to přes týden a pořád nic.


user picture
Jj 11. 04. 2021

Žiaľ je ten email ktorý vam poslal o prevode klamstvo. Skuste to riesit čim skôr, ale som si ista ze vam žiadne peniaze nepridu...


user picture
RT 11. 04. 2021

To jsou celkem známé fígle podvodníků. Už se mi i stalo, že mi poslali falešné avízo z banky o údajném uložení finančních prostředků a až balíček odešlu, prý mi banka peníze uvolní. Samozřejmě jsem na nic takového neskočila.


user picture
He 11. 04. 2021

Potřebuji pomoc,jak mohu balík kterej jsem odeslala zrušit aby mi to pošta posla zpět.dekuji


user picture
Monika 12. 04. 2021

Choďte na políciu a skúste si zavolať na postu čo sa dá robiť.. Tu Vám asi ťažko niekto poradí ohľadne tohoto..


user picture
loveawake.ru 31. 01. 2022

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru


user picture
loveawake.ru 11. 04. 2022

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru


user picture
loveawake.ru 25. 06. 2022

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.