Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
2070
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na bazoši byl inzerát na dron DJI Mavic mini fly more combo s cenou 5000. Fotky i text i odpovědi na mailu vypadaly velice slušně. Dohodli jsme se na záloze a zbytek na dobírku a že za dva dny odešle, už v té době mě to mělo dojít. Od té doby se nikdo neozval inzerát smazala. Zde pokud by někdo chtěl tak mě bazos poslal i ip adresu: IP adresa podání: 86.49.16.139 Port: 45686. Mobil podovodnice: +420702608396
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lubomír 9. 04. 2022

Dopadl jsem podobně. Dohoda o záloze akonec veškeré komunikace.


user picture
Petr 20. 04. 2022

Vypadá to že jsem naletěl úplně stejně. Což znamená že toho bude mít osoba už krapet víc. Nějaké společné řešení např s policií?


user picture
Petr 20. 04. 2022

přidal/a číslo účtu: 1055265/2070

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.