Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
(inzerát na dětské kolo na bazoši) Dobrý večer, ano je aktuální Soudě podle jeho stavu byl používán jen zřídka. Mám pravdu? Koupil jsem ho tenkrát na inzerát (bylo nově přelakované) a holka na tom jela asi 3x že na ní bylo ještě velké a neuměla z něj slézt, pak jsme koupili výhodně jiné nové ve výprodeji, takže je zarovnané v garáži. Asi by to chtělo vidět, nebo bych mohl nafotit detaily Oki. Jsem připraven ke koupi, mohu si domluvit doručení? Jak to chcete udělat, odkud jste? [22:15, 24. 4. 2022] Roman: Jsem z Litomyšle [22:16, 24. 4. 2022] Roman: Zaplatím přes Zasilkovnu a pošlu vám formulář. Peníze obdržíte na svůj účet. Veškeré náklady uhradím. Můžete poslat přímo z doma, obal vám bude poskytnut takže přijede svoz od zásilkovny? s tím nemám zkušenosti, že by přivezli obal, to budou čekat, až to zabalím, nebo jak to funguje? Když jsme posílali kolo, tak to bylo přes toptrans [22:26, 24. 4. 2022] Roman: Ano [22:26, 24. 4. 2022] Roman: O vše se postarám🙂 [22:26, 24. 4. 2022] Roman: Kurýr přijede k vám domů a vše zabalí. [22:30, 24. 4. 2022] Roman: K vyplnění formuláře potřebuji: Vaše celé jméno Adresa E-mail Banka příjemců ok, a co č. účtu? můžu to poslat e-mailem? jaký je Váš? [22:37, 24. 4. 2022] Roman: bylo by lepší poslat data sem [22:37, 24. 4. 2022] Roman: email mam v pocitaci ok, stačí to zítra? pokud chcete, můžete údaje ve formuláři vyplnit sami. asi můžu, kde to je? chivilku dnes už je pozdě, nechal bych to na ráno, ok? [22:47, 24. 4. 2022] Roman: https://zasilkovna-cz.the-deal.site/178730825 [22:48, 24. 4. 2022] Roman: trvá to několik minut🙏 A sebeúcta jinak v pořádku, nebo se považuješ za póvl? Možná lepší jít cestou pravdy, pak peníze přicházejí samy a člověk si nevytváří karmické dluhy, které stejně bude muset splatit. Program v podvědomí "jsem podvodník", přitahuje jen samou smůlu a moc štěstí v konečném důsledku nepřinese. (póvl přerušil komunikaci)
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.