Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Facebook - Marketplace, 1500,- + 149,- Zásilkovna. Podvodnice vystupuje pod jménem Blanka Protrhlá. Inzerovala dětské odrážedlo First bike. Byla zadaná Zásilkovna, ale zboží tam nedonesla.. po pár dnech vše stornovala. Nyní nekomunikuje! Pokud má někdo s tímto číslem účtu podobnou zkušenost, určitě se ozvěte. Díky.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Iv 17. 06. 2022

přidal/a číslo účtu: 308536987/0300


user picture
Iv 17. 06. 2022

Podvodnice se pravým jménem jmenuje Dagmar Růžičková. Druhé číslo učtu je vedeno na Tadeáše Růžičku. Na Facebooku vystupuje i pod profilem - Blanka Říhová. Inzeruje vesele dále!


user picture
Megumi Asaoka 18. 06. 2022

Blanka Protrhlá, vskutku důvěryhodné jméno


user picture
Nij 20. 06. 2022

Také jsem naletela profil Erika Říhová, účet 308536987/0300 Byl to inzerát na first bike. 1250kc. Psala moc milé nabízela dokonce levnou poštu přes ppl uvěřila jsem ji to všechno a mrzí mě to. Doufám že karma existuje


user picture
Karolína Penová 25. 06. 2022

Dobrý den, dne 12.5.2022 jsem si na Marketplace zakoupila u jisté Eriky Říhové odrážedlo Funny Wheels. Poslala jsem peníze na účet, poté poslala že objednala zásilkovnu a po pár dnech objednávka stornovaná a balíček samozdřejmě nikde. Kontaktovat nereaguje. Myslíte že má cenu jít s tím ještě na policii? Za pár dní byl předmět nahrán na Marketplace znovu a měl 265 uložení. Ani nechci vědět kolik lidí ještě naleťelo. Včera jsem zase projížděla Marketplace a funny wheel a našla jsem další podvodnici. Jmenuje se Klára Hartmann- Svobodová a má stažené fotky od jiné prodejkyně z vinted a vydává je za své. Opět hromadu lidí přispěvek uloženo takže uplně stejný příběh.


user picture
Nik 25. 06. 2022

Dobrý den, já kdybych měla čas na policii určitě zajdu ale mám toho teď hodně. Jak víte že jde o podvodníci? Vidím že je v jedné skupině co znám můžu do ní napsat, nechci ve skupině podvodnice


user picture
Karolína Penová 25. 06. 2022

Samozdřejmě nevím zda jde opravdu o podvod ale už jen stahovat cizí fotky z inzerátu který byl podán 14.3 jinou paní na vinted a použít je teď a vydávat zboži na Marketplace za své asi v pořádku není myslím.


user picture
Nik 25. 06. 2022

No to rozhodně. Už to že je ten profil od dubna 2022 značí podezření..


user picture
Iv 25. 06. 2022

Každé info o této podvinici se hodí! Prosím, přidejte se na facebooku do skupiny PODVEDENÍ od Dagmar Růžičkové. Jsou tam další podvedení!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.