Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Osoba vystupující pod jménem Radka Šimonová prodává falešné e-vstupenky na Arctic Monkeys v 18. 8. v Praze. PDF soubor vypadá jako originál, ale po ověření s Gooutem se zjistilo, že jsou vstupenky falšované. Prodávající komunikuje a tvrdí, že jsou platné. Po domluvě vrácení peněz a opakovaném upozornění ale peníze zpět nezaslala.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Eva Jarošová 18. 08. 2022

Stejná situace jako výše: Osoba vystupující pod jménem Dominik Šimon prodává falešné e-vstupenky na Arctic Monkeys v 18. 8. v Praze. Po kontaktování zasílá jako potvrzení občanský průkaz Radky Šimonové jako záruku. Následně zasílá PDF soubor, který vypadá jako originál, ale po ověření s podporou GoOut jsou vstupenky zfalšované/neplatné. Vrácení peněz se nekoná. Pokud nás bude víc, ráda podám s ostatními trestí oznámení.


user picture
Eva Jarošová 18. 08. 2022

přidal/a číslo účtu: 4764306083/0800


user picture
Jiří Zdvomka 21. 08. 2022

Díky za komentář, vypadá to tedy na opakovanou aktivitu podvodů. V našem případě po upozornění ohledně podání trestního oznámení paní nakonec peníze vrátila. Trestní oznámení se musí podávat za každý případ zvlášť, ale vypadá to, že tady by se to už naskládalo na větší částky.


user picture
Jindra 18. 09. 2022

přidal/a číslo účtu: 4764306083/0800, telefonní číslo: 604532195, email: [email protected]


user picture
Jindra 18. 09. 2022

Osoba vystupující pod jménem Daniela Šimonová. Stejné číslo účtu. PDF se vstupenkami se ke mně ani nedostalo, údajně se to zaseklo na přepisu jména u GoOutu. Vrácení peněz se zatím nekonalo.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.